luni, 4 martie 2019

Oferta Festivalul Medieval Sighisoara

Festivalul “Sighisoara Medievala” a luat fiinta in anul 1992 si se desfasoara anual in ultimul weekend din luna iulie, anul acesta pe 27-28 iulie 2019. In aceasta perioada cetatea redobandeste atmosfera specifica Evului Mediu, atragand zeci de mii de vizitatori din tara si din strainatate. Anul acesta este editia XXVI.

Cu ocazia acestui eveniment se organizeaza spectacole de teatru si dans, recitaluri de poezie, concerte de muzica medievala, expozitii, proiectii de film, conferinte si prezentari de arme. Veti vedea domnite imbracate in rochii elegante si cavaleri cu arme, calare pe cai. Doritorii pot inchiria costume de epoca si se pot delecta cu o plimbare pe strazile inguste ale cetatii. Festivalul debuteaza prin prezentarea ordinelor cavaleresti din tara si de peste hotare, iar programul de sarbatoare este presarat cu lupte medievale la care turistii sunt invitati sa participe.
sursa poza: romania-travel-guide.com

domnita imbracata in rochie cu aer medieval
 sursa poza: urbnstyle.ro

  sursa poza: urbnstyle.ro

 sursa poza: urbnstyle.ro

sursa poza: gandul.info

Oferta Cazare Hotel DoubleTree by Hilton Hotel Sighișoara - Cavaler 4****
1169 lei/ 2 nopti/ 2 persoane in camera dubla   

Situat vizavi de râul Târnava Mare, hotelul este la doar 0,2 km de Citadela Medievala și de centrul istoric al orașului, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. Urcați pe străzile pietruite până la atracții vechi de secole, cum ar fi Turnul cu ceas, bisericile săsești fortificate și casa legendarului Dracula. Gara este, de asemenea, în apropiere pentru călătorii ușoare în jurul orașului Sighișoara.

Bucurați-vă de un mediu unic și de o atmosferă caldă a unui hotel decorat in stil clasic și contemporan. Relaxați-vă într-o cameră spațioasă cu Wi-Fi gratuit, paturi de pluș, TV, ferestre luminoase și o baie de marmură cu podele încălzite. Unele camere sunt în stil duplex, cu vedere magnifică la Citadela și scară interioară spre dormitor. Alegeți o suită pentru o zonă de living cu canapea extensibilă, două televizoare și o baie cu cadă separată și cabină de duș.

Hotelul DoubleTree Sighișoara are opțiuni de luat masa pe tot parcursul zilei și o serie de activități pentru sejurul dvs. Încercați specialități românești și internaționale la restaurantul Don Quijote și savurați cocktail-uri în lobby-ul nostru. Răsfățați-vă simțurile cu un masaj sau tratament la spa sau înotați în piscina încălzită cu vedere la Cetate. De asemenea, avem un centru de fitness deschis 24 de ore pentru confortul dvs.Pentru rezervari sunati la tel. 0755072882, e-mail contact@mariata.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu