luni, 12 martie 2018

Newsletter Martie

Newsletter Martie

Măria Ta Travel & Adventure SRL organizează la preţuri promoţionale cursuri de navigaţie cu vele pentru clasele C, D şi S şi plimbări pe mare cu iahtul cu plecare de la Mangalia sau Limanu. www.mariata.ro

Oferta Teambuilding

Am adus la zi oferta de teambuildinguri. Participantii vor avea ocazia sa invete notiuni de baza de navigatie, sa participe la manevrarea iahtului cu vele, sa pescuiasca, sa faca baie in mare + alte activitati gandite special pentru cresterea coeziunii echipei.
> Cititi mai multe

Așadar, vreți sa navigați pe mare? 

Pentru că este un interes în creștere în acest domeniu dar uneori informațiile nu sunt foarte clare în mediul online am mai completat articolul despre navigatie cu procedura de obtinere a carnetului categoria C.
> Cititi articolul.

Chestionare ANR - Clasele C si D

Am realizat teste online cu chestionarele ANR de la examenele C si D. Daca doriti sa va inscrieti sa dati teste trimiteti un email la adresa lindor@mariata.ro. Daca ati absolvit cursul de navigatie clasa C sau S la noi, aveti acces gratuit la chestionare. Trimiteti-ne e-mail pentru datele de login.

Google Atelierul Digital

Am participat la o întâlnire de consultanță gratuită despre promovarea online în Hub-ul Google Atelierul Digital din cadrul Universitatii Ovidius Constanta.
> Cititi pe blog 8 idei interesante pe care le-am aflat
Cu o vechime de 3 ani (din iulie 2015) pe piata croazierelor si scolilor de navigatie, firma Măria Ta Travel and Adventure va poate deveni un partener de nadejde. 

+ croaziere de 3-4 ore cu preturi începand de la 500 lei pentru 2 pers(iesire romantica in 2) pana la 1200 lei pentru 8 persoane

+ croaziere de o zi sau mai multe zile, 1400 lei/ yacht/ zi , 1-8 persoane


 oferta sedinta foto miri 600 lei (miri si fotograf)

oferta petrecere burlaci/ burlacite 1000 lei pentru 8 persoane

croaziera 3 zile cu velierul in Bulgaria 2800 lei pentru 8 locuri (exemplu 3 zile: vineri-duminica; itinerariu: Limanu - Balchik/ Varna si inapoi)

croaziera 7 zile in Grecia1400 lei/ persoana sau 9300 lei/ yacht maxim 8 persoane
scoala de navigatie categoriile C, D, S1800 lei/curs 5 zile
Curs [C + S] 7-10 zile: 3200 lei / persoana
Curs [C + D] 7-10 zile : 2800 lei / persoana
Curs Rapid de Manevra Navei si Examen cu Reprezentant ANR - 2 zile: 1100 lei / persoana

Curs Operator Radio 460 lei/ o zi
Cursuri teoretice navigatie, marinarie, COLREG 150 lei/ zi/ 6 ore, minim 4 cursanti


Putem elibera si vouchere de cadou de rezervare pentru o croaziera sau scoala de yachting. Perioada se poate stabili ulterior.
Vedeti Oferta Completa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu