luni, 30 iulie 2018

24 h pe iaht, youth vibes

Pe la inceputul lunii iulie Sorina(din Fetesti) m-a contactat pentru o cerere mai deosebita: ea si prietenii ei vroiau sa petreaca 24 h pe iaht (pe la sfarsitul lunii iulie). Le-am explicat ca este posibil insa doar daca inteleg ca nu e recomandata o petrecere noaptea pe iaht in larg, dar daca sunt rezonabili si nu foarte galagiosi se pot distra frumos pe iaht in port si pot iesi pe mare dupa-amiaza si dimineata pentru 3-4 ore. Am mai avut cereri de petreceri noaptea dar nu s-au concretizat pentru ca este destul de periculos, noaptea nefiind o buna vizibilitate si e pericolul sa cada cineva in apa din neatentie. Mai bine nu.

Dl. comandant Leoca cu iahtul Capella (un Velier Dromor Athena 44) i-a preluat si s-a ocupat de tinerii petrecareti si acestia s-au distrat de minune! Vedeti cateva poze mai jos.

Daca vreti si voi o asemenea experienta costul este de 2500 lei/ yacht pentru 24 h, maxim 9-10 persoane/ iaht. Daca sunteti mai multi se pot inchiria mai multe iahturi. Rezervari la tel 0755072882 sau lindor@mariata.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu