joi, 9 august 2018

O zi in Delta Dunării

Dacă sunteţi pe litoral şi aţi vrea să faceţi pentru o zi şi altceva în afară de stat la plajă, aţi putea încerca un tur organizat spre Delta Dunării. Chiar saptamana viitoare pe 14.08.2018 este organizat unul.  Dacă nu puteţi acum dar sunteţi interesaţi de idee contactaţi-mă 0755072882 şi vedem ce se poate face.

Se pleacă de la Pavilionul Expozițional, prima oprire pe drum este la Cetatea Enisala. Ridicata de catre genovezi la sfarsit de secol XIV, supraveghea semet navele de pe mare si Dunare. Enisala (sau Heracleea), atunci de interes militar si strategic, azi cuib de marturii istorice, ne va povesti despre fapte si legende de pe timpuri demult apuse.
sursa poza: Radio Vacanta

Un pranz pescăresc tradițional vă va fi servit în Mahmudia, unde vă garantam atât o experiență culturala deosebita, cat si o experienta culinara reușita.


Apoi veţi merge spre micul port din Mahmudia si vă veţi îmbarca pentru plimbarea pe canale, plecând de pe bratul Sf Gheorghe spre bratul Sulina. Plimbarea pe canalele Deltei Dunarii începe in jurul orei 14.00 si durează aproximativ doua ore fără sa simțiți cum trece timpul, datorita peisajelor, florei si faunei specifice exclusiv acestui loc.

vedere de pe canal
o pasăre
Ratuste cu capul verde.
O craca pe care se odihneau multi pescarusi.
Frunze de nuferi, apa era foarte putin adanca in aceasta zona, vreo 50cm

O superba egreta
Apa era atat de linistita incat cerul se oglindea in ea.

Cam asta era expresia prin Delta, awe, mirare si incantare!
Aici vazuseram un soim.
vegetatie din Delta

Următoarea oprire va fi pentru cina, o seara cu degustare de vinuri si dansuri macedonene într-o altă locație rustica din Ovidiu în jurul orei 19.30. Cina se termina la ora 21.00, iar întoarcerea la hotel va avea loc în intervalul 21.00-21.30.
Prețul este de 300 lei/ persoana. Reduceri pentru copii. 
Prețul include: transport cu îmbarcațiune, autocar sau microbuz de 4 stele, acces la obiective, prânz și cina cu băuturi incluse.

Pentru rezervări sunați la tel. 0755072882 sau e-mail lindor@mariata.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu