luni, 10 septembrie 2018

Newsletter Septembrie

Newsletter Septembrie

Suntem aici pentru a va ajuta sa aveți cea mai frumoasa experiență la mare.În sezonul estival organizam la prețuri promoționale cursuri de navigație cu vele pentru clasele C, D şi S şi plimbări pe mare cu iahtul cu plecare de la Mangalia, Limanu sau Constanta. In tot timpul anului vă putem ajuta cu organizarea unui sejur la mare, fie pe litoralul Mării Negre fie în afara țării. Pentru rezervări sunați la tel 0755072882 sau email: lindor@mariata.ro  www.mariata.ro

Cazare la mare

Luati-i pe cei dragi si veniti la mare. Va putem ajuta sa aveti un sejur deosebit la malul marii, venim cu recomandari de cazare moderne, optiuni de luat masa delicioase si idei de petrecere a timpului liber interesante.  Mai multe informatii la telefon 0755072882 sau email lindor@mariata.ro
 

Plimbare în Delta Dunării

Dacă sunteţi pe litoral şi doriti sa descoperiti din misterul Deltei Dunarii puteti încerca un tur de o zi organizat in aceasta destinatie.
> Mai multe informatii

Zbor Agrement 

Pentru amatorii de aventura avem o oferta speciala. Un zbor de 30 minute cu Avionul Diamond Star. Oferta speciala, 450 lei/ pers sau 750 lei/ 2 persoane.
O experienta UNICA pe care o recomand cu drag tuturor doritorilor de privelisti faine, adrenalina si umor!
mai multe informatii

Scuba diving pe litoral 

Puteti să încercaţi o scufundare de test să vedeți cum vă place. Pret 200 lei. Aceasta include o pregatire teoretica si o scufundare de 40 min în mare la adâncime de câțiva metri. Apoi dacă experienţa v-a cucerit, putetí încerca un Curs de Open-Sea Scuba-Diving.

mai multe informatii

Organizare Nunta la Mare

Organizarea unei nunti este o provocare pentru oricine. Durează de obicei un an din momentul cererii in căsătorie si implica multe etape de planificare. Eu va pot fi alături pe acest drum frumos și sa va mai eliberez de stresul organizării.
mai multe informatii

Planificare Luna de Miere

Dupa o superba nunta fiecare cuplu isi doreste sa petreaca o luna de miere de vis. Va putem ajuta cu planificarea, fie ca doriti o luna de miere de relaxare pe o o plaja exotica fie o luna de miere activa cu plimbari prin orase pline de viata.
mai multe informatii
Cu o vechime de 4 ani (din iulie 2015) pe piata croazierelor si scolilor de navigatie, firma Măria Ta Travel and Adventure va poate deveni un partener de nadejde. 
 
Primim si Vouchere de Vacanta.
Pentru rezervări sunați la tel 0755072882 sau email: lindor@mariata.ro  www.mariata.ro
Vedeti Oferta Completa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu