luni, 8 octombrie 2018

Newsletter Octombrie

Newsletter Octombrie

Suntem aici pentru a va ajuta sa aveți cea mai frumoasa experiență la mare dar nu numai.  In tot timpul anului vă putem ajuta cu organizarea unui sejur, fie în România, în special pe litoralul Mării Negre fie în afara țării. În sezonul estival organizam la prețuri promoționale cursuri de navigație cu vele pentru clasele C şi S şi plimbări pe mare cu iahtul cu plecare de la Mangalia, Limanu sau Constanta. Pentru rezervări sunați la tel 0755072882 sau email: lindor@mariata.ro  www.mariata.ro
Am tipărit o noua ediție a Calendarului de Iahting 2019.
Dacă doriţi un exemplar trimiteti un email la lindor@mariata.ro

City Break Constanța

Cum v-ar plăcea să petreceți un weekend deosebit la mare? Cu tot planul făcut, voi doar trebuie să mergeți și să vizitați punctele de interes turistic recomandate. Cu cazarea asigurată și cu rezervări la restaurante făcute. Cu un zbor de agrement inclus și bilete la teatru. Un adevărat răsfăț! Mai multe informatii pe blog 

eTravel Conference

Blogul www.mariata.ro a fost nominalizat la Best Corporate Travel Blog in cadrul eTravel Conference Awards. Voi participa si in acest an ca blogger acreditat si voi face live blogging de la fata locului. Stay tuned pe blog pe 24 octombrie incepand cu ora 9:00. Refresh!
Ce am mai făcut:

Weekend la Viscri

Vedeti pe blog cum ne-am organizat si am petrecut un weekend la Viscri. Va putem ajuta cu planificarea unei calatorii in locuri pitoresti din Romania. Contactati-ne pentru o oferta personalizata.

Plimbare în Maramureş

Daca doriti sa vizitati Maramuresul va putem ajuta cu gasirea unei cazari potrivite si, de asemenea, va putem ajuta cu planificarea pe zile a sejurului dv, astfel incat sa petreceti clipe deosebite si sa si vizitati cat mai multe locuri de vazut macar o data in viata. Vedeti pe blog un model de planificare a 5 zile in Maramures.

Weekend la Vârful Omu

Nu mai fusesem de mult la munte asa ca ne-am organizat sa mergem în weekendul 31 august-2 septembrie. Imi doream sa revad Cabana Vf. Omu, unde am mai fost acum multi ani, asa ca am planificat drumetia in functie de acest lucru. Vedeti pe blogcum a decurs drumetia.

Experienta Cursului de Navigatie cu Vele din prisma unui cursant

Dl. Cezar (YO3FHM), cursant clasa S al Școlii noastre de Navigatie a scris un articol despre experienta sa la bordul velierului Lindor: cititi pe blog.

Zbor Agrement 

Pentru amatorii de aventura avem o oferta speciala. Un zbor de 30 minute cu Avionul Diamond Star. Oferta speciala, 450 lei/ pers sau 750 lei/ 2 persoane.
O experienta UNICA pe care o recomand cu drag tuturor doritorilor de privelisti faine, adrenalina si umor!
mai multe informatii

Cazare în România 

Va recomandăm şi rezervăm cele mai interesante si elegante locuri de cazare din România. Pentru detalii contactați-ne la lindor@mariata.ro sau la telefon : 0755072882

Organizare Nunta la Mare

Organizarea unei nunti este o provocare pentru oricine. Durează de obicei un an din momentul cererii in căsătorie si implica multe etape de planificare. Eu va pot fi alături pe acest drum frumos și sa va mai eliberez de stresul organizării.
mai multe informatii

Planificare Luna de Miere

Dupa o superba nunta fiecare cuplu isi doreste sa petreaca o luna de miere de vis. Va putem ajuta cu planificarea, fie ca doriti o luna de miere de relaxare pe o o plaja exotica fie o luna de miere activa cu plimbari prin orase pline de viata.
mai multe informatii
Cu o vechime de 4 ani (din iulie 2015) pe piata croazierelor si scolilor de navigatie, firma Măria Ta Travel and Adventure va poate deveni un partener de nadejde. 
 
Primim si Vouchere de Vacanta.
Vedeti Oferta Completa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu