joi, 27 decembrie 2018

Carnaval Venetia 2019


2-6 Martie 2019 In perioada Festivitatilor de inchidere a Carnavalului. Transfer cu Avionul
339 € Adult in camera dubla
482 € Adult in camera single
262 € Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti in camera

Mai avem 12 locuri libere. 
Vizitam Mestre, Venetia, Paradele Carnavalului, Finala concursului de masti, celebrul zbor al Vulturului Volo della Aquila, cele 12 Marii ale Carnavalului, celebrul zbor al Leului Svolo del Leon, Insulele Murano si Burano... (vezi programul excursiei).

REZERVĂRI: Pentru rezervari trimiteti e-mail la lindor@mariata.ro sau sunati la tel 0755072882

SERVICII INCLUSE:
+ Ghid roman insotitor
+ Zboruri Bucuresti > Venetia > Bucuresti, Compania Lufthansa via Frankfurt
+ Transferuri aeroport-hotel-aeroport
+ Cazare 4 nopti cu mic dejun la Hotel Delfino/Ambasciatori 4* situat central in Mestre, sau similar
+ Turul Venetiei cu ghidul insotitor
+ 3 zile de vizitare a Carnavalului din Venetia cu ghidul insotitor
+ Tur pietonal in Mestre ci ghidul insotitor

NU SUNT INCLUSE:
- Taxele de aeroport si combustibil, 160 €/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion)
- Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno
- Biletele de intrare la obiectivele turistice, excursiile optionale
- Biletele de autobuz si/sau vaporetto pentru deplasari in Venetia

Vine anul nou si o data cu el incepe planificarea calatoriilor pentru anul ce va veni. V-ar tenta sa vedeti la inceputul lunii Martie Carnavalul de la Venetia? Sa descoperiti ce costume elaborate si-au imaginat unii participanti, sa va lasati fascinati de culori, materiale fine si povesti misterioase? Cum imi plac tinutele de zi sau de weekend pe care le surprind prin mall cred ca la Venetia ar fi un vis. Sa nu credeti insa ca as vrea sa vad asa ceva prin mall sau pe strada, ar fi prea mult pentru mine. Admir munca de creere si sustinere a unui costum de purtat in anumite zile speciale de festival cand mai multe persoane se imbraca in ton, dar pentru zi cu zi imi plac tinute mai putin complicate si poate uneori gen camuflaj urban, elegant, putin diferit dar netipator. Oricum, ce moment mai potrivit ca primavara sa infloresti intr-un costum nou la Venetia? Imi doresc si eu sa particip candva dar cred ca as vrea sa ma duc pregatita :D si de aceea nu stiu cand va veni acel moment. Sau poate merge si o prima vizita de luat pulsul :P. Dar destul despre mine, pe voi v-ar tenta sa vedeti la inceputul lunii Martie Carnavalul de la Venetia?

Daca da, cititi mai departe planificarea:


2 Martie 2019 | Bucuresti–Venetia-Mestre
Intalnire cu insotitorul de grup in Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 12:40, pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa cu destinatia Frankfurt. Decolare la ora 14:40, aterizare in Frankfurt la ora 16:15. La ora 17:00 decolare cu zborul LH330 catre Venetia. Aterizare la ora 18:15. Transfer la hotel si cazare. Seara timp liber la dispozitie in Mestre. Cazare Hotel Delfino/Ambasciatori 4* situat central in Mestre sau similar.


3 Martie 2019 | Paradele Carnavalului de la Venetia
Mic dejun. Deplasare cu insotitorul de grup in Venetia. Competitia cu spirit de carnaval are loc in Piata San Marco, unde fantezia costumelor, mastilor, penelor si palariilor sfideaza cu desavarsire monotonia. Astazi au loc doua evenimente importante ale Carnavalului:

• Finala concursului de masti si costume, ocazie cu care veti putea admira "Cel mai bun costum mascat” si “Cel mai bun costum mascat conform temei prezentei editii a Carnavalului”.

• Celebrul zbor la Vulturului–Volo della’Aquila din Piazza San Marco la ora 12:00. Pentru editia din acest an a Carnavalului s-a pregatit un zbor spectaculos din turnul clopotnita al Venetiei catre scena din Piata San Marco. Cu doar cateva zile inainte de eveniment, Marco Maccapani va dezvalui numele personajului care va juca rolul vulturului.


In timpul paradei, artisti de strada, grupurile de mascati si dansurile traditionale vor juca pe scena Marelui Teatru, facand concursul plin de emoiii, culori si surprise. Marele Teatru este cea mai mare scena montata cu ocazia Carnavalului de la Venetia. Scena reprezinta inima acestui show, unul din cele mai populare evenimente din lume. De asemenea, puteti admira Venetia intr-un tur pietonal cu insotitorul de grup. Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Turnul cu orologiu, Puntea Suspinelor.

Intoarcere la hotel in Mestre. Cazare Hotel Delfino/Ambasciatori 4* Mestre-Venezia sau similar.

4 Martie 2019 | Paradele Carnavalului de la Venetia-Insulele Murano si Burano
Mic dejun. Deplasare impreuna cu insotitorul de grup in Venetia. Concursul de costume continua si astazi pe scena Marelui Teatru din Piata San Marco. Astazi la ora 11:00 in Piata San Marco este concursul de costume pentru copii.


Optional, se poate face o excursie cu vaporasul impreuna cu insotitorul de grup in
Insulele Murano 

si Burano. 

Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Seara intoarcere la hotel in Mestre. Cazare Hotel Delfino/Ambasciatori 4* Mestre-Venezia sau similar.

5 Martie 2019 | Paradele Carnavalului de la Venetia
Mic dejun. Deplasare impreuna cu insotitorul de grup in Venetia. Concursul de costume continua si astazi pe scena Marelui Teatru din Piata San Marco.

In plus paradei si concursului de costume, mai puteti sa va bucurati si de evenimentele de inchidere a festivatilor Carnavalului de la Venetia, cele mai frumoase din intreaga perioada a Carnavalului:

• La ora 16:00 se asteapta intoarcerea pe scena a celor 12 Marii ale Carnavalului pentru ceremonia de premiere. Aceste vor sosi cu vaporul de la Campo San Giacomo dell’Orio, iar la ora 16:00 va avea loc incoronarea castigatoarei din acest an.


• La ora 17:00 este programat celebrul Svolo del Leon–Zborul Leului, un tribut adus simbolului Venetiei, moment in care un urias steag cu simbolul Venetiei va fi inaltat peste multimea adunata catre turnul din Piata San Marco. Toate evenimentele precum si galeria de imagini pot fi vizualizate pe site-ul oficial al carnavalului AICI


Seara intoarcere la hotel in Mestre. Cazare Hotel Delfino/Ambasciatori 4* Mestre-Venezia sau similar.

6 Martie 2019 | Venetia–Bucuresti
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi sau vizite pietonale cu insotitorul de grup in centru istoric al orasului Mestre: Piazza Erminio Ferretto unde se gaseste Domul din Mestre (Duomo di San Lorenzo), Turnul cu Ceas (Torre dell’Orologio) si cladirea istorica a teatrului Excelsior, astazi cinematograf. Un alt obiectiv turistic important este Teatro Toniolo, construit in 1912, aflat in apropierea Galeriei Matteotti, zona plina de magazine si foarte aglomerata. O priveliste interesanta a Venetiei si a lagunei o puteti vedea din Parcul San Giuliano, aflat la marginea Mestre, parc in care se desfasoara cele mai importante evenimente locale. La ora 14:00 transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1481 cu destinatia Frankfurt. Decolare la ora 16:20 si aterizare la ora 17:45. La ora 20:30 imbarcare pe zborul LH1422 cu destinatia Bucuresti. Aterizare pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 23:45. Sfarsitul pachetului de servicii.

REZERVĂRI: Pentru rezervari trimiteti e-mail la lindor@mariata.ro sau sunati la tel 0755072882.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu