sâmbătă, 26 ianuarie 2019

Oferta City Break Praga 8 Martie


Oferta City Break Praga - Vacanta de 8 Martie
Perioada: joi 07.03 – luni 11.03.2019 (5 zile/4 nopti)

PRET: 395 EURO/persoana, loc in camera dubla
Supliment camera single: 100 EURO / persoana

Pentru rezervari sunati la tel. 0755072882/ e-mail lindor@mariata.ro sau pe formularul de contact.

Praga este echivalentul Parisului in materie de frumusete. Istoria sa este veche de un mileniu, iar berea este cea mai buna din Europa. Nu este surprinzator faptul ca dupa revolutia de catifea din 1989, vizitatori din toata lumea au venit in numar mare sa vada minunile acestui oras: podul Carol din sec al XIV-lea, castelul din Praga si molcomul rau Vltava.

SERVICII INCLUSE:
+ transport cu avionul Bucuresti Praga si retur, compania TAROM;
+ 4 nopti cazare cu mic dejun in camera standard la hotel 4*;
+ transferuri aeroport hotel aeroport;
+ tur panoramic de oras in Praga;
+ insotitor roman de grup.
+ taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari);
Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna noiembrie 2018. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

NU SUNT INCLUSE:
- asigurarea medicala (optionala);
- asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
- excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
         - Excursie la Dresda: 60 EURO / persoana
         - Karlovy Vary: 70 EURO / persoana
         - Croaziera pe raul Vlatava cu cina inclusa: 35 EURO/ persoana.
         - Cina traditionala ceheasca: 50 EURO / persoana
Preturile pentru excursiile optionale sunt valabile pentru minim 20 platitori si se majoreaza in cazul unui grup mai mic;
- bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 15 EURO/persoana se practica in Cehia, se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup;

PROGRAM:
ZIUA 1 | BUCURESTI PRAGA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 05:50 dimineata pentru imbarcare pe cursa Tarom spre Praga cu decolare la ora 07:50. Sosire in Praga la ora locala 08:45 si transfer in centrul orasului pentru un tur panoramic cu insotitorul de grup, cu opriri la:

Piata Wenceslas, 

Piata Staromestske Namesti 
unde vom face o oprire la ora fixa pentru a admira spectacolul papusilor de la ceasul astronomic, 

Cartierul Evreiesc Josefov, 
sinagoga

Piata Republicii, 

Casa Municipala o frumoasa cladire art nouveau care adaposteste sala de concerte Smetana si

Turnul Pulberariei, monument gotic care separa orasul vechi de cel nou. 


Transfer si cazare la Hotel Belvedere 4* sau similar.Hotelul Belvedere este situat în zona Letna, la 10 minute de mers cu tramvaiul de Piața Orașului Vechi și Castelul Praga. Acesta oferă internet gratuit în toate zonele.Toate camerele Hotelului Belvedere oferă TV prin satelit, un minibar și facilități pentru prepararea de ceai și cafea.

Un bufet zilnic este disponibil în sala de mic dejun. Proprietatea are un bar în hol cu ​​o varietate largă de băuturi, precum și un restaurant. Există, de asemenea, un salon de înfrumusețare la fața locului care oferă coafură și tratamente de înfrumusețare.

Stația de tramvai Kamenická (linia 26) se află la numai câțiva pași, iar stația de metrou Vltavská (linia C) este la 400 de metri distanță. Hotelul Belvedere se află la o plimbare de 5 minute de Galeria Națională de Artă Modernă. 2 spații verzi mari, Parcul Stromovka și grădinile Letna, se află la o plimbare de 10 minute. Belvedere este la 4 stații de tramvai de gara din Holesovice. Grădina zoologică din Praga se află la 5 minute de mers cu mașina.

ZIUA 2 | EXCURSIE OPTIONALA LA DRESDA
Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Dresda. Dresda, numita si Florenta de pe Elba este capitala landului Saxonia si este situata foarte aproape de granita cu Cehia. Orasul este situat pe malul fluviului Elba si pastreaza o bogata mostenire culturala si arhitecturala, fiind capitala regilor Saxoni. In trecut, orasul mai era numit si cutia cu bijuterii datorita centrului construit in stil baroc si rococo. Vom putea admira Castelul Zwinger, 

Biserica Frauenkirche, 

Opera Semper, 

Palatul Regal vechi de peste 700 de ani si 

Catedrala in stil baroc, cea mai mare biserica din Saxonia. 

Intoarcere la Praga. Excursie la Dresda: 60 EURO / persoana (pretul include: transport autocar, insotitor de grup, tur de oras).


Seara, optional, va propunem o croaziera cu cina pe raul Vltava. In timpul croazierei veti putea admira luminile orasului Praga, care sunt fermecatoare. Croaziera pe raul Vlatava cu cina inclusa: 35 EURO/ persoana.
cina pe raul Vltava


ZIUA 3 | EXCURSIE OPTIONALA LA KARLOVY VARY
Mic dejun. Excursie optionala la Karlovy Vary, renumita statiune balneoclimaterica din Europa centrala, datorita izvoarelor sale termale. Karlovy Vary sau Karlsbad (denumirea germana) este situat in vestul Bohemiei, la confluenta raurilor Ohre si Tepla, la o distanta de 130 km de Praga, iar numele sau a fost dat in cinstea lui Carol al IV-lea, Imparatul Imperiul Roman si Rege al Bohemiei care a fondat orasul in anul 1370.

Statiunea este atat de faimoasa datorita abundentei de izvoare termele: 13 izvoare principale, alte 300 de izvoare mici si raul Tepla cu apa calda.

Insa, apele termale nu sunt singura bogatie a orasului, ci si obiectele din cristal de Bohemia sau portelan produse in fabricile mestesugarilor de aici.

Pe drumul dintre Praga si Karlovy Vary vom propunem o oprire la fabrica de bere KruSovice, care a fost intemeiata in 1581 si era fabrica care furniza bere pentru familia imperiala a Austriei.

Karlovy Vary: 70 EURO / persoana (pretul include: transport autocar, insotitor de grup, tur de oras, pranzul).  Seara, intoarcere la Praga si cazare.

ZIUA 4 | PRAGA TUR PIETONAL CU INSOTITORUL DE GRUP
Mic dejun. Azi va propunem sa continuati explorarea orasului intr-un tur pietonal impreuna cu insotitorul de grup (transferul hotel oras hotel nu este inclus). Vom vedea mai intai

Manastirea Strahov 


si Biserica Loreta, 

dupa care vom admira indeaproape frumosul castel din Praga, a carui constructie a inceput in secolul al IX-lea, ca cetate de scaun a regilor Boemiei. In ziua de azi, castelul este sediul oficial al Presedintelui Cehiei.

In apropierea castelului vom vedea Catedrala Sf. Vitus, simbolul spiritual al statului ceh,

dupa care vom traversa cartierul Mala Strana (cartierul mic) in drum spre

faimosul pod Carol peste raul Vltava, pe care il vom traversa si noi.Seara, optional, cina traditionala in timpul careia veti descoperi muzica folclorica ceheasca si veti experimenta preparatele locale si renumita bere. Cina traditionala ceheasca cu program folcloric, preparate traditionale, bere, vin si bauturi nealcolice incluse (transfer hotel-restauranthotel inclus): 50 EURO / persoana

ZIUA 5 | PRAGA BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare pe zbor TAROM cu decolare la ora 09:30. Sosirea la Bucuresti este prevazuta pentru ora 12:20.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu