vineri, 15 februarie 2019

de ce sa rezervi călătorii la o agenție de turism?

Cu toate instrumentele online care au apărut pentru a facilita rezervările online tot mai multi turiști sunt atrași de ideea de a-și face singuri planificarea de vacanta. Dar faptul ca sunt atât de multe opțiuni poate crea confuzie și stres plus mult timp investit în căutări. De aceea noi va recomandam să apelați la serviciile unui specialist în domeniu. Deci, de ce sa rezervi călătorii la o agenție de turism?


1. Cele mai bune oferte Agenția de turism colaborează cu hoteluri și alte agenții de turism pentru a fi la curent cu cele mai bune oferte de la fiecare. La o simpla căutare pe google tu nu le vei găsi. Și  prețurile sunt foarte bune, mai bune decât cele de la recepție pe care le-ati gasi pe internet.

2. Profesioniști ai destinațiilor La aceste agenții angajații au mai multe cunoștințe despre anumite destinații pentru ca s-au documentat datorita ofertelor din agenție sau chiar au călătorit acolo. Și dacă ești nehotărât asupra destinației, poți vorbi cu agentul turistic și datorită experienței el/ea îți poate veni cu recomandări pertinente.

3. Experiența planificării Ei au experiența planificărilor de succes a călătoriilor și te pot ajuta cu date despre ce mijloace de transport sa folosești pentru transferul aeroport, hotel (dacă nu e inclus), la ce restaurante sa mergi, ce atracții turistice sa vizitezi, ce evenimente sunt în acea perioada, etc.

4. Timp Dacă nu ai timp sa faci săpături pe internet pentru a găsi cea mai buna oferta de cazare, cel mai bun zbor, etc. agențiile de turism au oferte ce includ toate acestea.

5. Zboruri mai ieftine Agențiile rezerva din timp cele mai bune locuri si au cele mai bune preturi la zboruri

6. Sprijină economia locala Să faci tu, sau să lași un om care cu asta își câștigă existența? Tu decizi dacă se justifică munca ta, mândria ta că "eu mi-am organizat singur călătoria", versus "mi-am făcut un nou prieten", unul cu cele mai bune oferte de călătorie. Și nu e nevoie neapărat să mergeți până la sediul agenției de turism, un agent bun răspunde prompt la telefon sau e-mail.


7. Oameni faini Pentru ca agenții de turism sunt oameni faini, cu care iți va face plăcere sa faci cunoștință. Au o cultură a turismului, unii sunt și ghizi și au multe cunoștințe despre locurile pe care vrei să le vizitezi.

8. Disponibilitate Agentul turistic ales e disponibil pentru tine pe tot parcursul călătoriei și dacă ceva neprevăzut se întâmplă te poate ajuta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu