vineri, 8 februarie 2019

Oferta: Sejur Nessebar, Bulgaria
Daca va plac așezările cu iz vechi pescăresc, cu clădiri medievale încă locuite, cu mori de vânt si pescari bătrâni care va aduc zilnic cele mai proaspete fructe ale marii, ei bine, acesta este Nessebar.

La 250 km de Constanta adica aproximativ 4 ore de mers cu masina se afla Nessebar. Nessebar este un oras-muzeu bogat definit de mai mult de trei milenii de istorie in continua schimbare. Orașul este divizat in doua parti unite printr-o trecere îngusta construita de oameni(istm), cu partea antică a așezării pe peninsulă (anterior o insulă) și cu zona mai modernă pe partea continentală.

Partea veche are dovezi de ocupație de către o varietate de civilizații diferite. Datorită numărului mare de clădiri istorice, UNESCO a inclus Nesebar în lista sa de Patrimoniu Mondial in 1983.

Orasul a cunoscut cinci mari perioade de urbanizare cronologică: protopolisul tracic, colonia greacă Mesambria, un sat condus de romani în epoca creștinismului timpuriu, așezarea medievală și orașul din epoca renascentistă, cunoscut sub numele de Mesemvria sau Nessebar. +Mai mult despre istoric.

La nord de Nessebar se afla si complexul Sunny Beach, una dintre cele mai frumoase statiuni de la Marea Neagra, cu circa 800 de hoteluri si o capacitate de 300.000 de locuri de cazare.

Kirios Hotel 3***   1561 lei / 6 nopti  
Situat în frumosul oraș vechi din Nessebar, la numai 100 m de plaja de nisip, Hotelul Kirios oferă spații de cazare spațioase într-o zonă liniștită.
Luați o băutură răcoritoare de ln barul din hol și relaxați-vă în grădina răcoroasă și înfloritoare.
Orașul Nessebar este unul dintre cele mai fascinante locuri de pe coasta Mării Negre. Străzile pietruite, cochete dintre casele vechi dau o atmosferă unică.

+ preț de Early Booking, redus cu 15% pentru rezervari facute pana pe 30.03
+ cazare pentru 2 persoane, 6 nopti (de exemplu luni 22.07 - duminica 28.07)
 micuta gradina
 vedere de la balconHotel Marieta Palace 4**** 1900 lei / 6 nopti  
Hotelul Marieta Palace este situat în imediata apropiere a străzilor comerciale din Nessebar și la numai 500 m de cele mai pitorești plaje din Marea Neagră. 
Centrul spa de la Marieta Palace oferă 7 săli de masaj terapeutice, o cadă cu hidromasaj pentru 10-12 persoane, o baie turcească, o saună cu infraroșu, o saună, o baie de aburi, un solar și o zonă de relaxare. Sala de gimnastică modernă este complet echipată atât pentru începători, cât și pentru profesioniști.
Restaurantul principal al hotelului Marieta Palace are o capacitate de 200 de locuri și oferă o atmosferă elegantă și preparate din bucătăria europeană.
Facilitățile acestui hotel modern includ un salon de înfrumusețare și un magazin de suveniruri. Marieta Palace oferă, de asemenea, alei de bowling, biliard și alte jocuri. Cocktail barul servește băuturi răcoritoare și oferă o terasă de vară. Oaspeții se pot bucura de vederi panoramice de la Sky Bar la piscina de pe acoperiș.

+ preț de Early Booking, redus cu 15% pentru rezervari facute pana pe 30.03
+ cazare pentru 2 persoane, 6 nopti cu mic dejun inclus  (de exemplu luni 22.07 - duminica 28.07)Family Hotel St. Stefan 3***  2300 lei / 6 nopti  
Situat în inima orașului vechi Nessebar, la mai puțin de 100 m de plaja de nisip, Family Hotel St. Stefan oferă camere cu TV prin cablu și Wi-Fi gratuit.

Multe dintre camerele de la St. Stefan au vedere la Marea Neagră și la portul de agrement. Toate au baie privată cu articole de toaletă gratuite. Fiecare cameră are picturi originale de către autori bulgari, iar în hol sunt picturi care se schimbă lunar.

Oaspeții Hotelului Family se pot bucura de mese de la restaurant sau de băuturi răcoritoare de la barul de pe terasa hotelului.

Hotelul Family Hotel St. Stefan are o saună unde oaspeții se pot relaxa, la un cost suplimentar. Un serviciu de transfer, precum și închirieri auto sunt oferite la cerere.

Biserica Sf. Ștefan din secolul al XI-lea, transformată acum într-un muzeu, este la doar câțiva metri distanță, precum și vechiul Amfiteatru Roman. În timpul verii, pot fi organizate aici spectacole cu vedere directa din unele camere.

+ cazare pentru 2 persoane, 6 nopti in camera dubla cu vedere la marePentru rezervari sau informatii 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu