vineri, 22 februarie 2019

Reduceri Early Booking pe Litoral


Încet încet se încălzește și sper ca ați început sa va faceți planuri pentru vara aceasta. Dacă da, trebuie neapărat să profitați de ofertele de Early Booking/ Rezervari din Timp.
Cu preturi incepand de la 150 lei/ persoana/ noapte si reduceri pentru cazari de 5 nopti.

Hotel Parc, Mamaia, 4****   
150 lei*/ persoană/ noapte, cameră cu vedere parțială la mare, mic dejun inclus
600 lei*/ persoană/ 5 nopți, cameră cu vedere parțială la mare, mic dejun inclus
*Preț valabil pentru perioada 26.04-13.06.2019. Solicitati o oferta pentru alta perioada.
Situat în Mamaia, la mai puţin de 100 de metri de plajă, Hotelul Parc oferă camere cu balcon, aer condiţionat, TV prin cablu, minibar şi zonă de relaxare. WiFi este gratuit în întreaga proprietate. Unele camere beneficiază de vedere la plajă/ vedere laterala la mare, iar altele vedere frontala la Marea Neagră. Supliment de 20 lei pentru camera cu vedere frontala.

Oaspeţii pot admira apusul de soare de la Barul Sky View, aflat la etajul 14.
Restaurantul hotelului de la parter oferă preparate internaţionale într-un cadru informal. Oaspeţii au la dispoziţie şi room service. Facilităţile de agrement includ o cadă cu hidromasaj şi un centru de fitness, iar oaspeţii au la dispoziție servicii de închirieri de biciclete și prânzuri la pachet. Recepţia hotelului are program nonstop.

Hotelul Parc se află în apropiere de Centrul de Târguri şi Expoziţii/ Pavilionul Expozițional, precum și de Parcul Acvatic Aqua Magic.


Hotel Sulina, Mamaia 3***, 4****    reducere de 12%.
540 lei*/ 2 nopti/ 2 persoane in camera cu pat dublu, mic dejun inclus
1325 lei*/ 5 nopti/ 2 persoane in camera cu pat dublu, mic dejun inclus
* Preț valabil pentru perioada 31.05-11.06.2019 .Solicitati o oferta pentru alta perioada.
+ Dacă rezervati un sejur de 5 nopti si plătiți integral pana la data de 31.03.2019 beneficiati si de o Reducere de 12%. Reducererea nu e aplicata la prețul de mai sus.

Situat la doar 50 m de plajă, Hotelul Sulina International oferă cazare în stațiunea Mamaia. Combinând elementele de decor neoclasic și mediteranean, camerele cu aer condiționat așteaptă oaspeții cu tonuri neutre relaxante. Acestea includ un balcon, un TV cu ecran plat cu canale prin cablu și un minibar.  Wi-Fi gratuit este disponibil în întreaga proprietate.
Puteți savura preparate din bucătăria internațională la restaurantul din incintă. În scopuri de afaceri, există, de asemenea, o sală de ședințe echipată.
Hotelul Sulina International este la 450 de metri de Aqua Magic și la o scurtă plimbare de zona veche a cazinoului Mamaia.

Salvati si reveniti la aceasta adresa pentru oferte si de la alte hoteluri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu