sâmbătă, 6 noiembrie 2021

Craciun Viena 2021

Crăciun la Viena
~ cu avionul ~Una dintre cele mai cunoscute si mai vizitate Piete de Craciun din Europa se deschide in fiecare an in piata Primariei din Viena. Vizitatorii regasesc aici un amestec placut de culoare, muzica, lumina si diversitate culturala care invaluie atmosfera intr-un cadru feeric. Vizitati-o si dv profitand de oferta noastra de Craciun!

De la mijlocul lunii noiembrie si pana la Craciun, cele mai frumoase piete din Viena sunt din nou transformate, dupa un an de pauza, in Piete Magice de Craciun !

Aroma de prajituri, vin fiert si migdale prajite va pluti prin aer ! Orasul vechi si strazile comerciale vor fi impodobite cu lumini festive care raspundesc bucuria Craciunului in Viena !

O poarta inalta arcuita si impodobita cu lumanari primeste vizitatorii la intrarea in Piata Primariei, in Lumea de Craciun din Viena de pe Rathausplatz. Piata de Craciun din fata Primariei este fara indoiala cea mai cunoscuta si isi va deschide portile din 12 noiembrie 2021 pana in 26 decembrie. Cele 125 de standuri de vanzare frumos impodobite va ofera cadouri de Craciun, decoratiuni pentru brad, obiecte de artizanat, delicii culinare, produse de cofetarie si bauturi calde. Copacii din parcul Primariei și de-a lungul bulevardului Ringstrasse radiaza o stralucire festiva. O atractie speciala pentru cuplurile indragostite este pomul inimilor. Lumea Copiilor ofera un carusel, un tren cu reni si minunate instalatii luminoase in parc.

Accesul la pietele de Craciun este permis turistilor care detin un certificate digital European de vaccinare, recuperare sau testare negativa. In pietele de Craciun cu o capacitate de peste 500 de persoane este permis accesul doar cu certificat digital de vaccinare sau recuperare.

Stimati turisti, pentru a fi informati, cititi descrierea excursiei de mai jos precum si Programul Excursiei.

CONDITII DE CALATORIE:

!Certificat digital european cu vaccinare sau recuperare din boala sau testare negativa.

BONUS: Concertul Extraordinar de Craciun la Palatul Imperial Hofburg

CAZARE: Hotel Austria Trend Ananas 4* situat central sau similar.

PLECARE din: Bucuresti Otopeni

TRANSFERURI GRATUITE la Otopeni si retur din orasele:

> Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

> Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

> Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

> Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

Perioada Sejur22-26 Decembrie
 Mai sunt locuri libere ?da
 Adult in camera dubla554 €
 Al 3-lea adult in camera dubla pat suplimentar554 €
 Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti in camera354 €
 Adult in camera single674 €


REZERVARI

la telefon 0755072882 sau email contact@mariata.ro.


SERVICII INCLUSE:

+ Ghid roman insotitor

+ Zboruri directe Bucuresti => Viena => Bucuresti, Compania Austrian Airlines (bagaje incluse)

+ Taxele de aeroport (pot varia pana la emiterea biletelor de avion)

+ Transferuri aeroport-hotel-aeroport

+ Cazare 4 nopti cu mic dejun bufet la Hotel Austria Trend Ananas 4* situat central, sau similar

+ 1 Cina la hotel in ziua de 25 Decembrie

+ Tur de oras Viena cu ghid local de Lb Romana

+ Transferuri hotel-Palat Schonbrunn-hotel cu vizitarea Pietei de Craciun de la Schonbrunn

+ Vizitarea Pietelor de Craciun din Viena cu ghidul insotitor

+ Transferuri hotel-Palatul Hofburg-hotel in seara Concertului de Craciun

+ Bonusul Interra: Concertul Extraordinar de Craciun de la Palatul Hofburg


NU SUNT INCLUSE:

- Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno

- Biletele de intrare la obiectivele turistice

- Cina Festiva de Craciun "Interra Christmas Dinner” la Hotel Austria Trend Ananas 4* (se rezerva din tara). Tarif : 59 € /adult, 30 €/copil 2-11,99 ani si include: Cina de Craciun meniu festiv, pachet de 2 bauturi incluse: 1 welcome drink si 1 bautura la alegere (vin/bere/bautura racoritoare), decoratiuni de Craciun, muzica ambientala de sezon, (19:30–22:30/23:00)

PROGRAM

22 Decembrie | Bucuresti–Viena Ringstrasse, Palatul Hofburg

Intalnire la ora 04:30 in Aeroportul Henri Coanda Otopeni cu insotitorul de grup si check in pentru zborul Austrian Airlines OS768 cu decolare la ora 06:30. Sosire la Viena la ora 07:10. Tur de oras Viena cu ghid local de Lb Romana. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg-fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Transfer la hotel si cazare. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Austria Trend Ananas 4* situat central, sau similar Viena.

Opera

Muzeul de Arte Frumoase

Cazare Hotel Austria Trend Ananas 4*

Cazare Hotel Austria Trend Ananas 4*

Cazare Hotel Austria Trend Ananas 4*

23 Decembrie | Viena Piata de Craciun

Mic dejun. TImp liber la dispozitie. Dupa amiaza, vizitarea renumitei Piete de Craciun de la Viena din Piata Primariei cu ghidul insotitor. Una dintre cele mai cunoscute si mai vizitate Piete de Craciun se deschide in fiecare an in piata Primariei din Viena. Vizitatorii regasesc aici un amestec placut de culoare, muzica, lumina si diversitate culturala care invaluie atmosfera intr-un cadru feeric. Cazare Hotel Austria Trend Ananas 4* situat central sau similar Viena.

Piata de Craciun din fata Primariei din Viena

24 Decembrie | Abatia Melk–Defileul Dunarii–Ajunul Craciunului

Mic dejun. Optional, Excursie la Abatia Melk si Defileul Dunarii Wachau. Abatia Melk impresioneaza prin maretia sa si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Aici se afla si una dintre cele mai mari biblioteci din lume. Intoarcere la Viena pe defileul Dunarii Wachau. Vom urma cel mai frumos traseu al Dunarii, stramtoare cunoscuta sub numele de Wachau. Puteti admira Castele medievale, sate pitoresti si celebrele plantatii viticole. Tarif: 50 €/persoana si include: transport autocar, ghid insotitor, bilet de intrare si ghid local pentru vizita la Abatia Melk. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Viena. Seara, optional, va invitam la un eveniment privat, Cina Festiva de Craciun "Interra Christmas Dinner” la Hotel Austria Trend Ananas 4*. Tarif: 59 €/adult, 30 €/copil 2-11,99 ani si include: Cina de Craciun meniu festiv, pachet de 2 bauturi incluse:1 welcome drink si 1 bautura la alegere (vin/bere/bautura racoritoare), decoratiuni de Craciun, muzica ambientala de sezon, transfer cu autocarul dus-intors (19:30–22:30/23:00). Cazare Hotel Austria Trend Ananas 4* situat central, sau similar.

 Abatia Melk
biblioteca de la Abatia Melk
croaziera pe Dunare

25 Decembrie | Viena Palatul Schonbrunn, Concertul Extraordinar de Craciun

Mic dejun. Dimineata intalnire cu ghidul si transfer cu autocarul la Palatul Schonbrunn pentru vizitarea Pietei de Craciun de la Schonbrunn. Timp liber pentru cumparaturi. Aici mai puteti opta pentru o vizita a palatului cu audio-guide in Lb Romana sau o vizita la Gradina zoologica Imperiala. Transfer cu autocarul inapoi la hotel. Timp liber la dispozitie. La ora 18:00 servirea cinei la hotel. Ora 20:30–Concert Extraordinar de Craciun la Palatul Imperial Hofburg al celebrei orchestre Wiener Hofburg-Orchester. Peste 40 de muzicieni si 4 solisti de opera va vor fascina cu faimoasa muzica a lui Mozart si Strauss intr-o „atmosfera imperiala” la Palatul Imperial Hofburg. (Transferul inclus cu autocarul hotel-Palatul Hofburg-hotel). Cazare Hotel Austria Trend Ananas 4* situat central, sau similar.

Palatul Schonbrunn

Piata de Craciun de la Schonbrunn
Concert Extraordinar de Craciun la Palatul Imperial Hofburg 
al celebrei orchestre Wiener Hofburg-Orchester

26 Decembrie | Viena Ringstrasse, Palatul Hofburg–Bucuresti

Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru vizitarea Vienei. Va sugeram o plimbare pietonala cu insotitorul de grup pe Ringstrasse si o vizita la Palatul Imperial Hofburg–Apartamentele Imperiale, Museum Quartier sau Palatul Belvedere unde se gaseste cea mai mare colectie din lume Gustav Klimt. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines OS767 cu decolare la ora 21:10. Aterizare in Bucuresti la ora 23:50. Sfarsitul pachetului de servicii.

Palatul Imperial Hofburg
Museum Quartier


PLATA
Puteti achita excursia integral la rezervare
sau in transe:
+ 30% din pret la max trei zile de la momentul rezervarii
+ 20% din pret cu pana la 61 de zile inainte de plecare
+ 50% din pret cu pana la 31 de zile inainte de plecare

MODALITATI DE PLATA:
+ se poate achita in RON (la curs de vanzare banci comerciale sau curs BNR+2% din ziua platii).
prin transfer bancar sau numerar prin depunere intr-o agentie ING in contul Măria Ta Travel and Adventure.

ANULARI
Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii de catre turisti:
• penalizare 10% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare
• penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show)


REZERVARI

la telefon 0755072882 sau email contact@mariata.ro.

Un comentariu: