Weekend de Ski la Moeciu #4


Va propusesem o ofertă pentru un sejur de ski la Moeciu, pentru 1-3 februarie, ei bine noi am fost aceste 3 zile la munte si ne-am bucurat de o vreme superba si am schiat 2 zile.

Vineri ne-am plimbat puțin prin Brasov

Ne-am oprit pentru prânz la "La Ceaun" și 
am mâncat o ciorba de fasole în pâine, o plăcintă cu ciuperci și ca desert găluște cu prune. 

 găluște cu prune
 Brasovul era destul de animat in acea dupa-amiaza.

Sâmbăta am fost la ski la pârtia Zănoaga. Am închiriat echipamentul de ski/ snowboard cu 45 de lei fiecare, pentru întreaga zi. Inițial am luat 40 de puncte/ 100 lei = 40 de urcări cu telescaunul pe pârtia junior și ulterior am mai luat o cartela de 50 de puncte/ 120 lei. La prânz am luat de mâncare preparate la grătar făcute la baza pârtiei. Am urcat în prima zi de aproximativ 30 de ori fiecare. Vă e clar că eram foarte obosiți la sfârșitul zilei. Remediul pe care l-am folosit și funcționează și pe care îl știu de la o antrenoare de fitness este un dus cald și o aspirina înainte de culcare, a doua zi nu am avut nici o urmă de febră musculară.
Cătălin e fan snowboard, am încercat și eu să mă dau cu placa cu altă ocazie dar după câteva, mai multe căzături m-am declarat fană ski :-)
La prânz am luat de mâncare preparate la grătar făcute la baza pârtiei. 
Pârtia se deschide pe la 9, însa instalației de telescaun i-au dat drumul pe la ora 9:30. Pe la ora 12 este cel mai aglomerat, e o coadă considerabilă de ai de stat să aștepți chiar și 10 minute. In poză de mai jos capătul cozii e pe undeva pe la jumătatea pozei, restul doar stăteau pe acolo. Singurul lucru de care nu e ok in legatura cu Partia Zanoaga este lipsa unor toalete ecologice, e jale la acest domeniu.

Ziua a 3-a am mai schiat putin de dimineata si pe la 11:30 am plecat sa facem check-outul de la hotel.
Zăpada era înghețata pe pârtie la începutul zilei și deci foarte alunecoasă, însă cu cât au venit mai multe persoane și au skiat s-a făcut mai potrivită.




 Drumul de întoarcere, coada binecunoscuta de la Predeal - Sinaia.


That's all folks!

Daca va intereseaza un sejur de ski mai avem oferte in Austria.

Trimiteți un comentariu