duminică, 1 iulie 2018

2) Plimbare pe mare cu prietenii

Dupa ce v-ati bucurat de o plimbare romantica la apus cu velierul, pasul următor ar fi sa va luați întreaga gașca de prieteni la o plimbare pe mare. Puteţi să staţi pe punte şi să vă bronzaţi, puteţi să pescuiţi, să faceţi o baie în mare în larg, puteţi pur şi simplu să staţi şi să vorbiţi cu colegii de călătorie, să descoperiţi din tainele navigaţiei cu vele de la dl. comandant, să vă bucuraţi de mersul lin sau plin de adrenalină al iahtului pe vele; să faceţi poze/amintiri frumoase la bord, de asemenea vă puteţi bucura de o masă delicioasă în port. O călătorie pe mare cu velierul este o experienţă pe care nu trebuie să o rataţi!

Cu preturi începând de la 350 euro/ yacht sau 150 lei/ persoana. Cu plecare din Constanţa, Limanu sau Mangalia. Pentru rezervari sunati la telefon 0755072882 sau scrieti un email la lindor@mariata.ro

+ o descriere a plimbarilor cu iahtul cu vele, cu plecare din Constanta:
Plecând din portul Tomis vom naviga pe lângă plaja Modern, plaja 3 Papuci și apoi paralel cu stațiunea Mamaia până aproape de tabăra Năvodari și apoi înapoi. De multe ori ne vizitează și delfinii pe acest traseu spre Mamaia. Pentru cei dornici sa facă o baie în largul marii, putem face o oprire. De asemenea, dacă sunt doritori, înainte de a merge spre Mamaia putem trece să admirăm Cazinoul, văzut de pe mare de această dată. Bineînțeles ca oricine este interesat de arta navigației cu vele, poate participa ca membru activ al echipajului și dacă dorește să învețe mai multe se poate și înscrie ulterior la cursurile noastre de navigație cu vele.
Dacă sunt cereri, plecările se fac zilnic din Portul Tomis - Constanta la orele 9:00 , 13:00 si 17:00 Pentru ieșirea de la ora 17:00 se poate admira apusul pe mare.

+ o descriere a plimbarilor cu iahtul cu vele, cu plecare din Marina Limanu:  
Plecând din Marina Limanu vom naviga pe lângă Portul Turistic Mangalia, și apoi paralel cu stațiunile Saturn, Venus, Neptun... până aproape de Olimp și apoi înapoi. S-a întâmplat să ne viziteze și delfinii pe acest traseu spre Olimp. Pentru cei dornici sa facă o baie în largul marii, putem face o oprire. Se poate face plecarea si din Portul Turistic Mangalia si apoi inapoi.  Bineînțeles ca oricine este interesat de arta navigației cu vele, poate participa ca membru activ al echipajului și dacă dorește să învețe mai multe se poate și înscrie ulterior la cursurile noastre de navigație cu vele și motor.

> valabila la ambele:
Doritorii pot sta pe punte să descopere din tainele navigației cu vele de la skipper, pot sta la prova să se bronzeze, pot să facă o baie în mare, în larg, sau pot pur şi simplu să stea să vorbească cu colegii de călătorie, să se bucure de mersul lin sau plin de adrenalină al iahtului cu vele; se pod bucura chiar de un apus pe mare, oricum vor avea șansa să facă poze și să rămână cu amintiri frumoase la bord. O călătorie pe mare cu velierul este o experiență care nu trebuie ratată!

Puteți sa mergeți singur sau cu partenerul de viață alăturându-va unui grup deja format sau puteți sa strângeți câțiva prieteni (maxim 8) și sa închiriați întregul iaht. Costul poate fi și de doar 140 de lei de persoana pentru un grup de 8 persoane. Copii sunt și ei bineveniți și vor fi echipați cu veste de salvare. Velierul poate fi un loc deosebit de a da o petrecere de ziua de naștere, de onomastică, pentru o cerere în căsătorie, sau pentru a da o petrecere de burlaci sau burlăcite. Noi am avut la bord multe astfel de reuniuni deosebite.

Atenție! Orice croaziera își poate modifica programul sau se poate amâna la o oră/ dată ulterioara dacă se considera ca vremea nu este favorabilă unei navigații în siguranță pentru pasageri.

Preturi pentru plimbare cu plecare din Marina Limanu.  
Bilet - 2 persoane - plimbare 4 ore - 600 lei
Bilet - 8 persoane - plimbare 4 ore - 1000 lei
Bilet - 8 persoane - plimbare 8 ore - 1800 lei

Preturi pentru plimbare cu plecare din Marina Mangalia  
Bilet - 8-11 persoane - plimbare 4 ore - 1200 lei

Preturi pentru plimbare cu plecare din Portul Tomis.
Bilet 6 persoane - plimbare 3 ore - 870 lei
Bilet 8 persoane - plimbare 3 ore - 1120 lei
Bilet 8 persoane - plimbare 6 ore - 1600 lei
Doar la Constanta, copii intre 2 si 12 ani au reducere 50%.

! preț valabil doar dacă sunt minim 6 locuri rezervate la data/ ora solicitate din timpul saptamanii, sau 8 locuri in weekend, adica daca faceti parte dintr-un grup de minim 6-8 persoane.

Pentru orice cerere trebuie sa vorbim din timp pentru a verifica disponibilitatea iahtului, sa nu fie rezervat integral la acea ora/ data.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu