Carte de Oaspeţi

Aici puteţi lăsa câteva cuvinte cu impresii de călătorie sau întrebări. Vă mulţumim!
Puteţi să trimiteţi e-mail şi pe adresa mariatravelandadventure at gmail dot com.

2017.05.12 Dl. Tudor este o persoană foarte calmă, fire pozitivă cu foarte multe cunoştinţe acumulate datorită vastei experienţe. Condiţiile oferite la bordul iahtului sunt foarte bune. Am avut toate mijloacele sa ne simţim ca acasă. Cursurile foarte bine structurate şi complete. Pregătirea practică a fost mai mult decât ne aşteptam, singura dezamăgire fiind vremea neprielnică în unele zile. Cu siguranţă voi povesti şi voi recomanda experienţa de la bordul Lindor. Gabriel


2017.05.10 Sorin, Liviu si Gabriel
Cum va place pana acum la curs?
- Cel mai tare! Foarte bine! Cel mai tare curs la care am fost pana acum!
- Super! Face toti banii! Veniti mai repede! Nu stati acasa degeaba!


2017.04.28 Am avut deosebita oportunitate si placere totodata, sa invat bazele navigatiei cu vele alaturi de D-nul Comandant Alexandru Tudor (nea Sandu, cum le place celor apropiati sa il numeasca). Unii ar spune ca a fost o experienta deosebita, altii o scoala de navigatie autentica. Eu ma limitez la a spune ca e fascinant sa fii alaturi de dansul pe mare. Vocatia profesionala ( pentru ca a fi navigator e o vocatie si o pasiune deopotriva) isi spune cuvantul in tot ceea ce face si te indruma. Si din acest motiv, trebuie subliniat ca odata ce il veti cunoaste, veti avea in persoana dansului un profesor pe viata. Si acest lucru, nu e putin! 
Vreau sa ii multumesc pe acesta cale si d-rei Maria, care si-a dat concursul pe durata celor 5 zile de curs si imi doresc ca in cel mai scurt timp posibil sa devina managerul propriei companii ,leader de piata in acest domeniu. Pentru ca are cu cine, devine obligatoriu! Bogdan (comentariu)


2016.09.18 Lin, dorul de Lindor revine. Pentru mine a fost o experiență de neuitat, un curs care nu doream să se mai termine. Găsiți în persoana dl. Comandant de cursă lungă Tudor Alexandru un profesor excelent, un povestitor fascinant, o enciclopedie la purtător, un comandant impecabil și nu în ultimul rând un prieten de nădejde. Oricând și în orice condiții fără să clipesc aş naviga cu dânsul. Sper din toată inima ca timpul să îmi permită să vă revăd curând. Felicitări pentru posibilitatea să oferiți și cursuri pentru cat. C. Mălin (comentariu)

2015.09.27 "Multumesc pentru tot. Aveti o scoala de navigatie autentica. Foarte frumos, 
Cu deosebita stima si respect, Ilie" (e-mail)

"O scoala autentica. Dl. Comandant de cursa lunga Tudor Alexandru are o scoala de nota +10. Teoria si practica se imbina intr- un program flexibil adaptat conditiilor de navigatie si nivelului de pregatire al cursantilor. Toate bune... la navigatia de zi pe o mare de gradul 4 in larg cu valuri de 2,5 - 3 m, navigatia de noapte ( binoclu night vision ), exercitii de acostare la ponton si baliza, ancorare in larg si ridicarea ancorei manual cu ajutorul cabestanului, primul ajutor, GMDSS, tehnici individuale de supravietuire ( exercitii in costume de neopren ),MOB, meteorologie, lucrul pe harta si utilizarea sextantului, tertarolare si cate si mai cate, dar nu in ultimul rand urcatul pe catarg. Sa aveti parte de tot ce- i mai bun. Ilie" (forum)

"Si eu recomand aceasta scoala. Am facut echipa cu Ilie. De la Domnul Comandant am invatat si retinut foarte multe tehnici la manevrarea navei cu vele. Sa traiti Domule Comandant! Florin" (forum)


2015.08.17 "A fost super! Multumim, Maria! baia in larg a fost geniala. Ma bucur ca ne-am reintalnit! Elena(e-mail)


2015.08.17 "Maria, multumesc si eu inca o data si tie si tatalui tau!
Ne-am simtit foarte bine! Cand voi avea ocazia, o sa–ti fac reclama :-)
Te pup, AnaMaria(e-mail)2015.08.09 "...am avut parte de un amestec ciudat de emoţii. De când mă ştiu marea mi-a stârnit curiozitatea şi m-a făcut să iubesc frumuseţea naturii. Doar privind-o mă copleşeşte melancolia, îmi alungă gândurile negre şi mă încarcă cu o energie pozitivă...(continuarea pe blog) Maria Aguritza" (blogger)

2015.08.03 "...Calatoria a durat in jur de 4 ore si a fost plina de andrenalina si zguduiala. Chiar am admirat live cum manevreaza marinarii velierul in conditii de valuri si vant si va zic ca nu e chiar asa usor cum pare. Bine, ei, prin experienta dobandita, faceau sa para usor... (continuarea pe blog) Cristi" (blogger)
\

Aici puteţi lăsa câteva cuvinte cu impresii de călătorie sau întrebări. Vă mulţumim!
Puteţi să trimiteţi e-mail şi pe adresa mariatravelandadventure at gmail dot com.

2 comentarii:

  1. Lin, dorul de Lindor revine. Pentru mine a fost o experiență de neuitat, un curs care nu doream să se mai termine. Găsiți în persoana dl. Comandant de cursă lungă Tudor Alexandru un profesor excelent, un povestitor fascinant, o enciclopedie la purtător, un comandant impecabil și nu în ultimul rând un prieten de nădejde. Oricând și în orice condiții fără să clipesc aş naviga cu dânsul. Sper din toată inima ca timpul să îmi permită să vă revăd curând. Felicitări pentru posibilitatea să oferiți și cursuri pentru cat. C.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am avut deosebita oportunitate si placere totodata, sa invat bazele navigatiei cu vele alaturi de D-nul Comandant Alexandru Tudor (nea Sandu, cum le place celor apropiati sa il numeasca). Unii ar spune ca a fost o experienta deosebita, altii o scoala de navigatie autentica. Eu ma limitez la a spune ca e fascinant sa fii alaturi de dansul pe mare. Vocatia profesionala ( pentru ca a fi navigator e o vocatie si o pasiune deopotriva) isi spune cuvantul in tot ceea ce face si te indruma. Si din acest motiv, trebuie subliniat ca odata ce il veti cunoaste, veti avea in persoana dansului un profesor pe viata. Si acest lucru, nu e putin!
    Vreau sa ii multumesc pe acesta cale si d-rei Maria, care si-a dat concursul pe durata celor 5 zile de curs si imi doresc ca in cel mai scurt timp posibil sa devina managerul propriei companii ,leader de piata in acest domeniu. Pentru ca are cu cine, devine obligatoriu!

    RăspundețiȘtergere