Plimbare Romantica cu Velierul Lindor


Luati-va perechea si iesiti la o plimbare romantica pe mare cu velierul. Clipocitul liniștit al apei, strigatul pescarusilor, velele umflate de vant, daca aveti noroc vedeti si delfinii sarind jucausi pe langa iaht, toate va vor crea o atmosfera romantica de neuitat. Daca veniti in concediu la mare sau daca chiar ati trait la mare de cand va stiti nu ratati aceasta experienta. Puteti organiza o cerere surpriza in casatorie la bordul velierului, puteti face o sedinta foto trash the dress, dupa nunta, sau puteti pur si simplu sa va bucurati de o plimbare relaxanta pe mare. Veti fi doar voi doi la bord alaturi de skipper. ⛵

Pentru plimbare in timpul zilei, ore de plecare 9-15:
Varianta 1: rezervare integrala Velier Lindor (Limanu) pentru 2-5 persoane, 3-4 ore,  2000 lei 

Varianta 2: Plimbare cu SY Lindor Limanu -  500 lei/ ora, pentru rezervare trebuiesc achitate minim 2 ore. Depasirea cu mai mult de 15 min a timpului alocat, se considera ora intreaga si trebuie achitata.

VOUCHERE Puteti cumpara si vouchere de rezervare a unei plimbari pentru dv. sau cadou pentru prieteni, cu mentiunea ca trebuie sa anuntati data dorita pentru plimbare cu minim o saptamana inainte.



Pentru mai multe informatii / rezervari sunati la tel. 
+40727 542 423 Tudor Alexandru (Instructor și Skipper)
sau e-mail la lindor@mariata.ro


velierul Lindor


puteti conduce impreuna velierul 
puteti organiza o cerere in casatorie surpriza la bordul velierului

puteti face o sedinta foto trash the dress, dupa nunta






Trimiteți un comentariu