duminică, 1 iulie 2018

Plimbare pe mare cu prietenii

Dupa ce v-ati bucurat de o plimbare romantica la apus cu velierul, pasul următor ar fi sa va luați întreaga gașca de prieteni la o plimbare pe mare. Puteţi să staţi pe punte şi să vă bronzaţi, puteţi să pescuiţi, să faceţi o baie în mare în larg, puteţi pur şi simplu să staţi şi să vorbiţi cu colegii de călătorie, să descoperiţi din tainele navigaţiei cu vele de la dl. comandant, să vă bucuraţi de mersul lin sau plin de adrenalină al iahtului pe vele; să faceţi poze/amintiri frumoase la bord, de asemenea vă puteţi bucura de o masă delicioasă în port. O călătorie pe mare cu velierul este o experienţă pe care nu trebuie să o rataţi!

Cu preturi începând de la 150* lei/ pers. (*preț valabil doar la anumite iahturi in timpul saptamanii doar dacă sunt minim 4 locuri rezervate la data/ ora solicitate, sunați-ne totuși și dacă sunteți mai puțini de 4, se găsesc soluții) Cu plecare din Constanţa, Limanu sau Mangalia. Pentru rezervari sunati la telefon 0755072882 sau scrieti un email la lindor@mariata.ro

+ o descriere a plimbarilor cu iahtul cu vele, cu plecare din Constanta:
Plecând din portul Tomis vom naviga pe lângă plaja Modern, plaja 3 Papuci și apoi paralel cu stațiunea Mamaia până aproape de tabăra Năvodari și apoi înapoi. De multe ori ne vizitează și delfinii pe acest traseu spre Mamaia. Pentru cei dornici sa facă o baie în largul marii, putem face o oprire. De asemenea, dacă sunt doritori, înainte de a merge spre Mamaia putem trece să admirăm Cazinoul, văzut de pe mare de această dată. Bineînțeles ca oricine este interesat de arta navigației cu vele, poate participa ca membru activ al echipajului și dacă dorește să învețe mai multe se poate și înscrie ulterior la cursurile noastre de navigație cu vele.
Dacă sunt cereri, plecările se fac zilnic din Portul Tomis - Constanta la orele 9:00 , 13:00 si 17:00 Pentru ieșirea de la ora 17:00 se poate admira apusul pe mare.

+ o descriere a plimbarilor cu iahtul cu vele, cu plecare din Marina Limanu:  
Plecând din Marina Limanu vom naviga pe lângă Portul Turistic Mangalia, și apoi paralel cu stațiunile Saturn, Venus, Neptun... până aproape de Olimp și apoi înapoi. S-a întâmplat să ne viziteze și delfinii pe acest traseu spre Olimp. Pentru cei dornici sa facă o baie în largul marii, putem face o oprire. Se poate face plecarea si din Portul Turistic Mangalia si apoi inapoi.  Bineînțeles ca oricine este interesat de arta navigației cu vele, poate participa ca membru activ al echipajului și dacă dorește să învețe mai multe se poate și înscrie ulterior la cursurile noastre de navigație cu vele și motor.

> valabila la ambele:
Doritorii pot sta pe punte să descopere din tainele navigației cu vele de la skipper, pot sta la prova să se bronzeze, pot să facă o baie în mare, în larg, sau pot pur şi simplu să stea să vorbească cu colegii de călătorie, să se bucure de mersul lin sau plin de adrenalină al iahtului cu vele; se pod bucura chiar de un apus pe mare, oricum vor avea șansa să facă poze și să rămână cu amintiri frumoase la bord. O călătorie pe mare cu velierul este o experiență care nu trebuie ratată!

Puteți sa mergeți singur sau cu partenerul de viață alăturându-va unui grup deja format sau puteți sa strângeți câțiva prieteni (maxim 8) și sa închiriați întregul iaht. Daca sunteti mai multi de 8 se pot inchiria mai multe ambarcatiuni care sa navige in paralel. Copii sunt și ei bineveniți și vor fi echipați cu veste de salvare. Velierul poate fi un loc deosebit de a da o petrecere de ziua de naștere, de onomastică, pentru o cerere în căsătorie, sau pentru a da o petrecere de burlaci sau burlăcite. Noi am avut la bord multe astfel de reuniuni deosebite.

Atenție! Orice croaziera își poate modifica programul sau se poate amâna la o oră/ dată ulterioara dacă se considera ca vremea nu este favorabilă unei navigații în siguranță pentru pasageri.

Portul Tomis. Preturi pentru plimbare cu plecare din Constanţa
Iaht 1 - GibSea 334
2 persoane - plimbare 2 ore - 400 lei (300 lei daca mai sunt si alte persoane la bord ) 
4 persoane - plimbare 2 ore - 600 lei
4 persoane - plimbare 3 ore - 800 lei

Iaht 2 - Bavaria 36
4 persoane - plimbare 3 ore - 800 lei

Iaht 3 - Bavaria 42
6 persoane - plimbare 3 ore - 150 lei/ pers. in timpul saptamanii

Marina Limanu. Preturi pentru plimbare cu plecare din Limanu
Iaht 4 - Oceanis 40
9-10 persoane - 550 euro/ zi (9-21:00)

Iaht 5 - Dufour 412
11 persoane - 600 euro/ zi (9-21:00)

Pentru orice cerere trebuie sa ne sunati din timp la tel. 0755072882 pentru a verifica disponibilitatea iahturilor pentru nr. de persoane ce doresc sa faca plimbarea. 

Daca sunteti un grup mai mare de 11-12 pers. se poate organiza o plimbare cu 2 iahturi navigand in tandem sau sunt disponibile şi ambarcatiuni mai mari.

Regulament la Bord / 
Obligatiile beneficiarului:
1. Sa asigure in timp util informațiile necesare cerute de Prestator.
2. Sa plătească Prestatorului remunerația aferenta serviciilor.
3. Sa se prezinte la bordul ambarcațiunii in stare psiho-fizica buna.
4. Sa stabilească de comun acord cu prestatorul zona de navigație si activitățile care se vor desfășura la bord.
5. Sa nu se prezinte sub influenta băuturilor alcoolice, drogurilor sau a medicamentelor care afectează calitățile psihomotorii.
6. Sa respecte Regulamentul de ordine interioara al firmei Maria Ta.
7. Să nu folosească echipamentul, aparatura si manevrele din dotarea iahtului.
8. Să nu introducă la bord alcool, droguri sau medicamente, substanțe interzise de lege, arme letale sau neletale, muniții şi orice substanțe interzise de lege.
9. Sa răspundă pentru pagubele materiale provocate si sa înlocuiască cu nou obiectele sau aparatura distrusa, pierduta, sau deteriorata.
10. Să comunice prestatorului orice modificare sau solicitare suplimentara.
11. Sa respecte indicațiile skipperului pe toata durata evenimentului de agrement nautic, in caz contrar, prestatorul fiind exonerat de orice răspundere cu privire la producerea de accidente care nu survin din culpa sa.
12. Minorii (copii pana la varsta de 16 ani) sunt acceptati numai însoțiți de un adult. Grija si răspunderea pentru aceștia fiind in sarcina numai a însoțitorului acestuia. Skipperul si echipajul nu sunt răspunzători de eventuale accidente. Copiii indiferent de vârsta sunt considerati persoana in nr. total al pasagerilor.
13. Rezervarea se considera intre orele stabilite. Neprezentarea la timp sau neprezentarea in perioada convenita nu scutește de plata cheltuielilor de închiriere.
14. Nu se accepta îmbarcarea unor persoane in plus fata de numărul înscris in contract/ discutat si inteles de cele doua parti.
15. Este interzis accesul la bordul ambarcațiunii cu valize voluminoase sau lazi frigorifice.
16. Accesul sub punte, in cabine si la utilitatile ambarcatiunii nu este inclus.
17. La sfârșitul plimbării ambarcațiunea trebuie sa rămână curata, resturile si gunoiul trebuie îndepărtat de beneficiar cu respectarea regulilor de poluare cu gunoi (MARPOL Anexa 5). Daca nu se realizează curatenia se percepe o taxa de 300 de lei. Timpul utilizat pentru curatenie face parte din timpul inchirierii.
18. Beneficiarul isi asuma responsabilitatea pentru persoanele cu care vine la bord, confirmand ca acestea sunt apte din punct de vedere medical si psihologic pentru iesirea cu velierul si sunt in posesia unor documente de identitate valide.
19. Nerespectarea ordinelor skipperului privitoare la siguranta persoanelor, ambarcatiunii sau mediului duce automat la incetarea contractului de inchiriere cu pierderea sumelor platite.
20. Implementarea, aplicarea si respectarea normelor si regulilor de prevenire COVID sunt in responsabilitatea beneficiarului.

Prestatorul isi rezerva dreptul de a refuza îmbarcarea persoanelor care prezinta un potențial risc pentru ele, securitatea celorlalți si ambarcațiunii.

Cum se face plata: Platile se fac in general prin transfer bancar si numai exceptional cu plata numerar. Pt rezervare se efectueaza plata de minim 50% din valoare, si restul cu minim o saptamana inainte. In cazul neefectuarii serviciului din motive obiective (conditii meteo nefavorabile) serviciul se poate reprograma la o data ulterioara cu acordul partilor sau returnarea banilor mai putin taxele bancare. In cazul in care beneficoarul nu se poate prezenta pt a beneficia de serviciu acesta trebuie sa anunte cu minim 3 zile inainte pentru reprogramare. Daca beneficiarul renunta la serviciu cu o saptamana inainte primeste suma platita minus taxele bancare, daca renunta cu 3 zile inainte primeste 50%, iar daca renunta in ziua evenimentului, primeste 10%. In situatia in care prestatorul nu poate efectua serviciul acesta e obligat sa anunte beneficiarul in timp util si sa reprogrameze efectarea serviciului sau returnarea integrala a banilor. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu