Treceți la conținutul principal

Plimbare pe mare cu prietenii


Dupa ce v-ati bucurat de o plimbare romantica la apus cu velierul, pasul următor ar fi sa va luați întreaga gașca de prieteni la o plimbare pe mare. Puteţi să staţi pe punte şi să vă bronzaţi, puteţi să pescuiţi, să faceţi o baie în mare în larg, puteţi pur şi simplu să staţi şi să vorbiţi cu colegii de călătorie, să descoperiţi din tainele navigaţiei cu vele de la dl. comandant, să vă bucuraţi de mersul lin sau plin de adrenalină al iahtului pe vele; să faceţi poze/amintiri frumoase la bord, de asemenea vă puteţi bucura de o masă delicioasă în port. O călătorie pe mare cu velierul este o experienţă pe care nu trebuie să o rataţi!

Cu plecare din Limanu sau Mangalia. 
Pentru rezervari sunati la telefon 0755072882 sau scrieti un email la lindor@mariata.ro

+ o descriere a plimbarilor cu iahtul cu vele, cu plecare din Marina Limanu:  
Plecând din Marina Limanu vom naviga pe lângă Portul Turistic Mangalia, și apoi paralel cu stațiunile Saturn, Venus, Neptun... până aproape de Olimp și apoi înapoi. S-a întâmplat să ne viziteze și delfinii pe acest traseu spre Olimp. Pentru cei dornici sa facă o baie în largul marii, putem face o oprire. Se poate face plecarea si din Portul Turistic Mangalia si apoi inapoi.  Bineînțeles ca oricine este interesat de arta navigației cu vele, poate participa ca membru activ al echipajului și dacă dorește să învețe mai multe se poate și înscrie ulterior la cursurile noastre de navigație cu vele și motor.

Doritorii pot sta pe punte să descopere din tainele navigației cu vele de la skipper, pot sta la prova să se bronzeze, pot să facă o baie în mare, în larg, sau pot pur şi simplu să stea să vorbească cu colegii de călătorie, să se bucure de mersul lin sau plin de adrenalină al iahtului cu vele; se pod bucura chiar de un apus pe mare, oricum vor avea șansa să facă poze și să rămână cu amintiri frumoase la bord. O călătorie pe mare cu velierul este o experiență care nu trebuie ratată!

Puteți sa mergeți singur sau cu partenerul de viață alăturându-va unui grup deja format sau puteți sa strângeți câțiva prieteni (maxim 6) și sa închiriați întregul iaht. Daca sunteti mai multi de 6 se pot inchiria mai multe ambarcatiuni care sa navige in paralel. Copii sunt și ei bineveniți și vor fi echipați cu veste de salvare. Velierul poate fi un loc deosebit de a da o petrecere de ziua de naștere, de onomastică, pentru o cerere în căsătorie, sau pentru a da o petrecere de burlaci sau burlăcite. Noi am avut la bord multe astfel de reuniuni deosebite.

Atenție! Orice croaziera își poate modifica programul sau se poate amâna la o oră/ dată ulterioara dacă se considera ca vremea nu este favorabilă unei navigații în siguranță pentru pasageri.

> MARINA LIMANU 
Preturi pentru plimbare cu plecare din Limanu, la 5km de Mangalia

Sailing Yacht Lindor - Albin Ballad 30', iaht 9 m (6 pers recomandat)
plimbarea se face cu instructorul nostru Tudor Alexandru, 
daca doriti informatii despre cursurile de navigatie, il puteti intreba
2 persoane - plimbare de 3-4 ore - 1500 lei
3-6 persoane - plimbare de 3-4 ore - 2000 lei

Pentru orice cerere trebuie sa ne sunati din timp la tel. 0755072882 pentru a verifica disponibilitatea iahtului pentru nr. de persoane ce doresc sa faca plimbarea. 

Daca sunteti un grup mai mare de 6 pers. se poate organiza o plimbare cu 2 iahturi navigand in tandem.

Daca doriți plimbare cu plecare din Portul Tomis, Constanta, 
contactati-ne la tel 0755072882, va putem ajuta sa gasiti un iaht disponibil !


Regulament la Bord / 
Obligatiile beneficiarului:
1. Sa asigure in timp util informațiile necesare cerute de Prestator.
2. Sa plătească Prestatorului remunerația aferenta serviciilor.
3. Sa se prezinte la bordul ambarcațiunii in stare psiho-fizica buna.
4. Sa stabilească de comun acord cu prestatorul zona de navigație si activitățile care se vor desfășura la bord.
5. Sa nu se prezinte sub influenta băuturilor alcoolice, drogurilor sau a medicamentelor care afectează calitățile psihomotorii.
6. Sa respecte Regulamentul de ordine interioara al firmei Maria Ta.
7. Să nu folosească echipamentul, aparatura si manevrele din dotarea iahtului.
8. Să nu introducă la bord alcool, droguri sau medicamente, substanțe interzise de lege, arme letale sau neletale, muniții şi orice substanțe interzise de lege.
9. Sa răspundă pentru pagubele materiale provocate si sa înlocuiască cu nou obiectele sau aparatura distrusa, pierduta, sau deteriorata.
10. Să comunice prestatorului orice modificare sau solicitare suplimentara.
11. Sa respecte indicațiile skipperului pe toata durata evenimentului de agrement nautic, in caz contrar, prestatorul fiind exonerat de orice răspundere cu privire la producerea de accidente care nu survin din culpa sa.
12. Minorii (copii pana la varsta de 16 ani) sunt acceptati numai însoțiți de un adult. Grija si răspunderea pentru aceștia fiind in sarcina numai a însoțitorului acestuia. Skipperul si echipajul nu sunt răspunzători de eventuale accidente. Copiii indiferent de vârsta sunt considerati persoana in nr. total al pasagerilor.
13. Rezervarea se considera intre orele stabilite. Neprezentarea la timp sau neprezentarea in perioada convenita nu scutește de plata cheltuielilor de închiriere.
14. Nu se accepta îmbarcarea unor persoane in plus fata de numărul înscris in contract/ discutat si inteles de cele doua parti.
15. Este interzis accesul la bordul ambarcațiunii cu valize voluminoase sau lazi frigorifice.
16. Accesul sub punte, in cabine si la utilitatile ambarcatiunii nu este inclus.
17. La sfârșitul plimbării ambarcațiunea trebuie sa rămână curata, resturile si gunoiul trebuie îndepărtat de beneficiar cu respectarea regulilor de poluare cu gunoi (MARPOL Anexa 5). Daca nu se realizează curatenia se percepe o taxa de 300 de lei. Timpul utilizat pentru curatenie face parte din timpul inchirierii.
18. Beneficiarul isi asuma responsabilitatea pentru persoanele cu care vine la bord, confirmand ca acestea sunt apte din punct de vedere medical si psihologic pentru iesirea cu velierul si sunt in posesia unor documente de identitate valide.
19. Nerespectarea ordinelor skipperului privitoare la siguranta persoanelor, ambarcatiunii sau mediului duce automat la incetarea contractului de inchiriere cu pierderea sumelor platite.
20. Implementarea, aplicarea si respectarea normelor si regulilor de prevenire COVID sunt in responsabilitatea beneficiarului.

Prestatorul isi rezerva dreptul de a refuza îmbarcarea persoanelor care prezinta un potențial risc pentru ele, securitatea celorlalți si ambarcațiunii.

Cum se face plata: Platile se fac in general prin transfer bancar si numai exceptional cu plata numerar. Pt rezervare se efectueaza plata de minim 50% din valoare, si restul cu minim o saptamana inainte. In cazul neefectuarii serviciului din motive obiective (conditii meteo nefavorabile) serviciul se poate reprograma la o data ulterioara cu acordul partilor sau returnarea banilor mai putin taxele bancare. In cazul in care beneficoarul nu se poate prezenta pt a beneficia de serviciu acesta trebuie sa anunte cu minim 3 zile inainte pentru reprogramare. Daca beneficiarul renunta la serviciu cu o saptamana inainte primeste suma platita minus taxele bancare, daca renunta cu 3 zile inainte primeste 50%, iar daca renunta in ziua evenimentului, primeste 10%. In situatia in care prestatorul nu poate efectua serviciul acesta e obligat sa anunte beneficiarul in timp util si sa reprogrameze efectarea serviciului sau returnarea integrala a banilor. Sailing Yacht Lindor 


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Plimbare cu Velierul la Constanta

Dacă doriți o experiență deosebită la mare, încercați o plimbare cu velierul la Constanța sau la Limanu. La Constanța veți avea ocazia să vedeți Cazinoul din larg și să admirați plajele din Constanța și Mamaia de pe velier. Dacă aveți noroc, poate veți vedea și delfini în salturile lor jucăușe prin Marea Neagră. Cu prețuri începând de la 800   lei / 2 pers.  Pentru rezervări sunați la telefon 0755072882 sau scrieti un email la lindor@mariata.ro .     Puteţi să staţi pe punte şi să vă bronzaţi, să faceţi o baie în mare în larg, puteţi pur şi simplu să staţi şi să vorbiţi cu colegii de călătorie, să descoperiţi din tainele navigaţiei cu vele de la dl. comandant, să vă bucuraţi de mersul lin sau plin de adrenalină al iahtului pe vele; să faceţi poze/amintiri frumoase la bord, de asemenea vă puteţi bucura de o masă delicioasă în port. O călătorie pe mare cu velierul este o experienţă pe care nu trebuie să o rataţi! + o descriere a plimbarilor cu iahtul cu vele, cu plecare din Constan

Croaziera Romania-Grecia

Vreti sa aveti o experienta deosebita vara viitoare? Sa adunati amintiri spumoase plimbandu-va cu yachtul cu vele si sa vizitati insulele grecesti? Venim cu o oferta de croaziera de 7 zile in Grecia cu velierul Lindor (pentru sezonul 15 mai-15 septembrie 2019 ) Pretul pentru o saptamana cu iahtul:  300 euro / persoana sau 1700 euro / yacht maxim 6 persoane Echipaj 2 pers inclus (skipper+1) Mai multe informatii in articolul dedicat . Pentru rezervari sau daca aveti intrebari ne puteti contacta la tel 0755072882 sau email lindor@mariata.ro  sau puteti consulta sectiunea Intrebari/ Raspunsuri .  In continuare cititi cum a fost Croaziera Romania - Grecia pe care am facut-o in 2016. 2016.05.03 Dupa cum va ziceam si in evenimentul facebook  si in propunerea de traseu pe 3 mai am plecat in croaziera spre Grecia. Traseul planuit era Mangalia – Bosfor (Istanbul) - Canakkale - Dardanele - Limnos - Thasos - Kavala Traseul pe care l-am facut a fost +  Zi

Zbor cu Elicopterul deasupra litoralului

Pentru amatorii de aventura avem o oferta speciala. Un zbor de 30 minute cu un elicopter deasupra litoralului.  Oferta 2021   2500 lei / zbor pentru   3 persoane. Decolare din Ras Aeroport Tuzla Lrtz.  Greutate maxima la decolare pentru 3 pasageri: 230 kg. De obicei zborurile se programează in zona pranzului intre orele 11 -13:00, dar puteti alege si alte ore in intervalul 9-15. Pentru rezervari sunati 0755072882 / contact@mariata.ro Atenție ! Rezervările se fac cu cel puțin 4-5 zile înainte de data dorită pentru plimbare. Nu se pot face rezervări de azi pentru azi sau de azi pentru mâine. De asemenea, elicopterele au programe de mentenanța și verificări periodice, în acest timp nu sunt disponibile pentru zbor. Sunați din timp pentru a verifica disponibilitatea lor pentru zbor la o anumită dată. Nu pot zbura persoane mai mici de 4 ani pentru ca nu sunt casti care sa li se potriveasca si nici nu pot sta singuri pe scaun si in brate nu exista centuri extensibile.  Vă mulțumim pentru

Zbor Agrement Diamond DA42

Recent am avut un cuplu care dorea sa faca un zbor la apus sau rasarit, din pacate programul la aeroport este 9-15 asa ca acest lucru nu este posibil. Este posibila insa o plimbare cu velierul la apus . Au optat pentru un zbor la ora 9. Au zburat cu Diamond DA42 bimotor. Un zbor de 30 min pentru 2 persoane este 1500 lei. Contactati-ne la tel 0755072882 / email contact@mariata.ro pentru rezervari. Ce au zis clientii dupa zbor: " Superb!! Mult mai frumos decat ma asteptam. Ne-a placut tare mult! Va multumim! " Atenție ! Rezervările se fac cu cel puțin 5-7 zile înainte de data dorită pentru plimbare. Nu se pot face rezervări de azi pentru azi sau de azi pentru mâine. De asemenea, avioanele au programe de mentenanța și verificări periodice, în acest timp nu sunt disponibile pentru zbor. Sunați din timp pentru a verifica disponibilitatea lor pentru zbor la o anumită dată. Nu pot zbura persoane mai mici de 4 ani pentru ca nu sunt casti care sa li se potriveasca si nici nu pot sta