Treceți la conținutul principal

Despre

Buna! Acesta... Măria Ta, este blogul nostru dedicat firmei Măria Ta Travel and Adventure.

    Hello! This..."Your Highness", is our blog "Măria Ta" Travel and Adventure.

Măria Ta Travel and Adventure S.R.L.
Scoala de Navigatie si Agentie de Turism Intermediara 
Sediu Social: Str. Nucilor Nr. 10, Cumpana, jud. Constanta
CUI 34771158
J13/1566/14.07.2015
ING Bank Constanta, Stefan cel Mare
RO31INGB0000999905147270
Epuras Maria 0755.072.882 (Administrator si Rezervari)
Tudor Alexandru 0727.542.423 ( Skipper si Instructor)

Autorizatie Autoritatea Navala Română
Reclamatii Autoritatea Nationala pentru Protectia ConsumatorilorMăria Ta Travel & Adventure SRL organizează la preţuri promoţionale cursuri de navigaţie individualizate cu 1, maxim 2 cursanti pe ambarcatiune pentru clasele C (motor) şi S (vele) şi plimbări pe mare cu iahtul cu plecare de la Constanta, Mangalia sau Limanu.

Vă putem ajuta și cu servicii de grafică publicitară, realizare de logo, afișe, prezentări, pliante, broșuri, cataloage, bannere, felicitari, meniuri, cataloage, calendare, ambalaje. Orice material ati avea nevoie pentru web sau tipar, va putem ajuta! Vedeti portofoliul pe https://design.mariata.ro/

Din 2018 am deschis si Agentia de Turism, așa că vă stăm la dispoziție și pentru rezervări de călătorii și sejururi în țară sau străinătate. Primim Vouchere de Vacanță. 
  
Dacă sunteţi o companie ce se gândeşte la următorul teambuilding reuşit sau pur şi simplu cineva care doreşte să înveţe yachting, la noi veţi găsi ce aveţi nevoie. Un velier poate lua la bord 8-12 persoane, de exemplu Iahtul Lindor are 9 m şi e pregătit să aibă la bord până la 6 persone. Puteţi să staţi pe punte şi să vă bronzati, puteţi să pescuiţi, să faceţi o baie în mare în larg, puteţi pur şi simplu să staţi şi să vorbiţi cu colegii de călătorie, să descoperiţi din tainele navigaţiei cu vele de la dl. comandant, să vă bucuraţi de mersul lin sau plin de adrenalină al iahtului pe vele; să faceţi poze/amintiri frumoase la bord, de asemenea vă puteţi bucura de o masă delicioasă în port. O călătorie pe mare cu velierul este o experienţă pe care nu trebuie să o rataţi!

Cursurile sunt ţinute de către skipperul Tudor Alexandru, ce are o experienţă de peste 40 de ani ca şi comandant, timp în care a navigat pe mai multe tipuri de nave (militare, comerciale, de viteză şi agrement) iar de 12 ani este instructor pe velier. Este mai mult decât pregătit pentru a vă conduce pe valurile când liniştite când spumoase ale mării. Obiectivul cursurilor clasa C si S este de a transmite cunoştinţele şi a crea deprinderile necesare cursanţilor pentru manevra în siguranţă, ziua şi noaptea a ambarcaţiunilor de agrement cu motor si vele. Declaraţiile clienţilor stau ca mărturie calității cursurilor: “O şcoală autentică de nota +10. Teoria şi practica se îmbină într- un program flexibil adaptat condiţiilor de navigaţie şi nivelului de pregătire al cursanţilor.” Vă aşteptăm pentru început la o plimbare cu velierul și apoi ca și cursant/ă la școala de navigație! 

Servicii
+ rezervari plimbari cu velierul cu plecari din Limanu sau Constanta;
+ scoala de navigatie clasa C si S si operator radio GMDSS-LRC;
+ consiliere vanzari/ cumparari iahturi;
+ iaht survey;
+ rezervari agentie de turism;
+ grafica publicitara.

Istoric
Firma şi-a început activitatea la 14 iulie 2015 organizând cursuri de navigaţie cu vele pentru clasa S şi plimbări pe mare în zona Mangalia- Olimp. Cursurile sunt ţinute de către skipperul Tudor Alexandru, ce are o experienţă de peste 35 de ani ca şi comandant, timp în care a navigat pe mai multe tipuri de nave (militare, comerciale, de viteză şi agrement) Este mai mult decât pregătit pentru a vă conduce pe valurile când liniştite când spumoase ale mării. Anterior înfiinţării firmei iahtul a fost folosit în scop personal şi au fost organizate ieşiri pe mare cu echipa de la ONG Mare Nostrum pentru monitorizarea delfinilor din zona Mangalia- Olimp.

În vara anului 2016, timp de 3 luni, am organizat cursuri de navigaţie în Grecia. Iar din august ne-am întors la Mangalia pentru a promova litoralul Mării Negre şi plimbările pe mare cu velierul. Din toamna 2016 oferim pregătire teoretică şi practică pe lângă clasa S(sailing) şi pentru clasa C (navigaţie costieră in ape internationale, mări, oceane, la 6 mile de mal). Obiectivul cursurilor este de a transmite cunoştinţele şi a crea deprinderile necesare cursanţilor pentru manevra în siguranţă, ziua şi noaptea a ambarcaţiunilor de agreement cu vele. Exemplu de deprinderi pe care le veţi dobândi:  acostare cu bordul, prova, pupa, la geamandură, ancorare, manevra de "om la apa", evitarea coliziunii, manevre la întâlnirea altor nave în diferite situaţii, intrare/ieşire din port şi navigaţia pe canale şi în rada porturilor. Mai multe detalii despre cursuri.

In perioada aprilie - septembrie 2017 am organizat cursuri de navigatie clasa C si S la Limanu si plimbari pe mare in zona Mangalia-Olimp. Am avut o colaborare frumoasa cu Vivo! Mall Constanta, cu aceasta ocazie am plimbat pe mare cu velierul Lindor 8 grupuri de 8 persoane, castigatori ai unui premiu Vivo Summer Experience.

In anul 2018 ne-am extins activitatea si am inclus in oferta noastra si inchirierea de ambarcatiuni in Constanta nu numai Limanu/ Mangalia. De asemenea am facut primele plimbari cu 2 veliere navigand sincron. Am adaugat la oferta si optiunea de cursuri de navigatie intensive, de doar doua zile. Am inclus in oferta zboruri de agrement, scufundari, plimbari cu caiacul si o zi de plimbare in Delta Dunarii. Am inceput sa oferim si optiuni de cazare pe litoralul romanesc. Am inregistrat la O.S.I.M. marca S.Y. Lindor

Am obtinut Licenta de Agentie de Turism Detailista cu vanzare online:

Am facut asigurarea obligatorie pentru Agentia de Turism.

2019: Am obtinut Licenta de Agentie de Turism Intermediara cu vanzare online:

Am obtinut aprobare pentru a organiza Cursuri de Operatori Radio GMDSS-LRC
Misiune/ Valori
Dorim să transmitem pasiunea si interesul pentru navigatia cu vele cât mai multor oameni. Sa le creem conditiile pentru a avea o croazieră placută la bordul S.Y. Lindor si o vacanta de neuitat. Dorim să ne îmbunătăţim serviciile de la an la an, odată cu analizarea experienţei acumulate şi a feedbackului de la clienti. Promovăm frumuseţea coastei Mării Negre, staţiunile sale şi tot ce are mai frumos de oferit turiştilor români sau străini.

Valorile după care ne ghidăm sunt următoarele:
- Amabilitatea
- Bunul simţ
- Disciplina
- Răbdarea
- Seriozitatea
- Performanta (perseverentă, consecventă) 

Managerul firmei este Maria Tudor, absolventă a cursului de Management în Turism organizat de C.C.I.N.A. promoţia 2016. Pe lângă activităţile administrative şi promoţionale, dânsa se asigură că serviciile sunt la un înalt nivel de calitate şi profesionalism. Declaraţiile clienţilor stau ca mărturie: “O şcoală autentică de nota +10. Teoria şi practica se îmbină într- un program flexibil adaptat condiţiilor de navigaţie şi nivelului de pregătire al cursanţilor.”

Vă aşteptăm la o plimbare cu velierul!
Veniti si navigati cu noi cu velierul Lindor! Facem atat calatorii scurte de cateva ore dar si calatorii mai lungi de peste o zi cu preturi incepand de la 150lei/persoana.(pentru rezervarea a 8 locuri) Daca va intereseaza sa calatoriti cu iahtul Lindor vorbiti cu Capitanul Tudor Alexandru pentru mai multe informatii +0727.542.423 sau cu fiica Maria +40755.072.882 sau e-mail lindor@mariata.ro sau facebook: https://www.facebook.com/mariatravelandadventureCome sail with us on "Lindor Sailing Yacht"!
Short trips from Mangalia to Olimp and Mangalia to Constanta are often made, for more available routes( like Mangalia - Balchik/Romanian coast - Bulgarian Black Sea coast) talk to captain Tudor Alexandru +40.727.542.423 or with his daughter Maria +40755.072.882 or email lindor@mariata.ro
Comandant Tudor Alexandru, skipper si instructor iahting
are o experienta de peste 30 de ani in conducerea navelor mai mari si mai mici
+ tel. +40.727.542.423

Epuraş (Tudor) Maria, Manager General firma, 
fiica domnului comandant, 
pasionata de Marketing, PR (online si offline) si Fotografie
+ tel. +40.755.072.882
Certificat de absolvire Curs Management Tursim la Camera de Comert Constanţa
Licenta Agentie Turism DetailistaVeniti sa va petreceti vacanta cu noi pe frumosul litoral al Mării Negre. Locurile (precum Cazinoul din Constanta, in poza mai jos) sunt faine, oamenii sunt prietenosi si mancarea e delicioasa!

Come spend your holiday with us in the beautiful seashore city Constanta.
The sites(like the Constanta Cazino, pictured below) are lovely, the people are friendly and the cooking is great.

Călătoriţi cu noi! Descoperiţi frumuseţea României!
De la ceramica de la Horezu până la Mânăstirile din Moldova!

Travel with us! Discover beautiful Romanian sights!
From Horezu Pottery to the enchanting Moldavian Monasteries!
For info call us +40.755.072.882/ +40.727.542.423 or
e-mail us at lindor@mariata.ro or
mariatravelandadventure at gmail dot com.
Booking available from July 2015.

Daca aveti întrebări ni le puteţi adresa aici pe blog
sau la telefonul 0755.072.882/ 0727.542.423
sau pe e-mail lindor@mariata.ro / mariatravelandadventure at gmail dot com
sau pe facebook: https://www.facebook.com/mariatravelandadventure

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Plimbare pe mare cu prietenii

Dupa ce v-ati bucurat de o plimbare romantica la apus cu velierul , pasul următor ar fi sa va luați întreaga gașca de prieteni la o plimbare pe mare. Puteţi să staţi pe punte şi să vă bronzaţi, puteţi să pescuiţi, să faceţi o baie în mare în larg, puteţi pur şi simplu să staţi şi să vorbiţi cu colegii de călătorie, să descoperiţi din tainele navigaţiei cu vele de la dl. comandant, să vă bucuraţi de mersul lin sau plin de adrenalină al iahtului pe vele; să faceţi poze/amintiri frumoase la bord, de asemenea vă puteţi bucura de o masă delicioasă în port. O călătorie pe mare cu velierul este o experienţă pe care nu trebuie să o rataţi! Cu plecare din Limanu sau Mangalia.  Pentru rezervari sunati la telefon 0755072882 sau scrieti un email la lindor@mariata.ro + o descriere a plimbarilor cu iahtul cu vele, cu plecare din Marina Limanu:   Plecând din Marina Limanu vom naviga pe lângă Portul Turistic Mangalia, și apoi paralel cu stațiunile Saturn, Venus, Neptun... până aproape de Olimp și a

Plimbare cu Velierul la Constanta

Dacă doriți o experiență deosebită la mare, încercați o plimbare cu velierul la Constanța sau la Limanu. La Constanța veți avea ocazia să vedeți Cazinoul din larg și să admirați plajele din Constanța și Mamaia de pe velier. Dacă aveți noroc, poate veți vedea și delfini în salturile lor jucăușe prin Marea Neagră. Cu prețuri începând de la 180 lei / pers. (*preț valabil doar dacă sunt minim 4 locuri rezervate la data/ ora solicitate, sunați-ne totuși și dacă sunteți mai puțini de 4, se găsesc soluții. Daca sunt doar 2 pers ce vor sa rezerve la o anumita ora, trebuie sa plateasca pentru 4 pers) Pentru rezervări sunați la telefon 0755072882 sau scrieti un email la lindor@mariata.ro .     Puteţi să staţi pe punte şi să vă bronzaţi, să faceţi o baie în mare în larg, puteţi pur şi simplu să staţi şi să vorbiţi cu colegii de călătorie, să descoperiţi din tainele navigaţiei cu vele de la dl. comandant, să vă bucuraţi de mersul lin sau plin de adrenalină al iahtului pe vele; să faceţi poze

Croaziera Romania-Grecia

Vreti sa aveti o experienta deosebita vara viitoare? Sa adunati amintiri spumoase plimbandu-va cu yachtul cu vele si sa vizitati insulele grecesti? Venim cu o oferta de croaziera de 7 zile in Grecia cu velierul Lindor (pentru sezonul 15 mai-15 septembrie 2019 ) Pretul pentru o saptamana cu iahtul:  300 euro / persoana sau 1700 euro / yacht maxim 6 persoane Echipaj 2 pers inclus (skipper+1) Mai multe informatii in articolul dedicat . Pentru rezervari sau daca aveti intrebari ne puteti contacta la tel 0755072882 sau email lindor@mariata.ro  sau puteti consulta sectiunea Intrebari/ Raspunsuri .  In continuare cititi cum a fost Croaziera Romania - Grecia pe care am facut-o in 2016. 2016.05.03 Dupa cum va ziceam si in evenimentul facebook  si in propunerea de traseu pe 3 mai am plecat in croaziera spre Grecia. Traseul planuit era Mangalia – Bosfor (Istanbul) - Canakkale - Dardanele - Limnos - Thasos - Kavala Traseul pe care l-am facut a fost +  Zi

1) Plimbare cu Velierul la Apus

Luati-va perechea si iesiti la o plimbare romantica pe mare cu velierul la apus. Clipocitul liniștit al apei, strigatul pescarusilor, velele umflate de vant, cerul ca si pictat in tonuri rosiatice de apusul de soare va vor crea o atmosfera romantica de neuitat. Daca veniti in concediu la mare sau daca chiar ati trait la mare de cand va stiti nu ratati aceasta experienta. Puteti organiza o cerere surpriza in casatorie la bordul velierului, puteti face o sedinta foto trash the dress, dupa nunta, sau puteti pur si simplu sa va bucurati de un apus linistit pe mare. Puteti alege intre o iesire cu punctul de plecare Limanu/ Mangalia sau Portul Tomis Constanta.  Pentru rezervare integrala Velier Lindor (Limanu) pentru 2 persoane 200 euro.   Rezervari la telefon 0755072882 sau email lindor@mariata.ro  velierul Lindor apusul pe mare la Mangalia puteti conduce impreuna velierul  puteti organiza o cerere in casatorie surpriza la bordul velierului puteti face o sedinta fot

Petrecere Burlacite

Una dintre prietenele voastre se casatoreste? Organizati pentru ea si gasca o petrecere pe iaht de neuitat. Am avut un caz de petrecere in care viitoara mireasa nici nu stia ca vine pe iaht, asa de bine s-au organizat prietenele ei, surpriza a fost pe masura si petrecerea memorabila (vedeti poze mai jos)! Pentru iahtul nostru Lindor(Limanu) petrecere 3-10 burlacite la bordul iahtului, 300 euro / iaht pentru o plimbare de 3-4 ore. Pretul este de cam  180 lei / persoana. Preturile difera in functie de câte persoane sunt, ce iaht e disponibil si din ce port e plecarea. Cu plecare din Constanţa, Limanu sau Mangalia. Pentru mai multe informatii sunati la tel. 0755072882 Epuras Maria, lindor@mariata.ro Plimbarea dureaza 3 ore, 4 ore la varianta din Limanu. In functie de temperatura apei se poate face baie in mare(in iulie, august de obicei se poate). Daca optati pentru o iesire pe mare mai pe seara puteti admira si apusul pe mare de pe iaht. Puteti aduce sampanie, saleuri, tort (iahturil