DespreBuna! Acesta... Măria Ta, este blogul nostru dedicat firmei Măria Ta Travel and Adventure.

    Hello! This..."Your Highness", is our blog "Măria Ta" Travel and Adventure.

Măria Ta Travel and Adventure S.R.L.
Scoala de Navigatie 
Sediu Social: Str. Nucilor Nr. 10, Cumpana, jud. Constanta
CUI 34771158
J13/1566/14.07.2015
ING Bank Constanta, Stefan cel Mare
RO31INGB0000999905147270
Epuras Maria 0755.072.882 (Administrator si Rezervari)
Tudor Alexandru 0727.542.423 ( Skipper si Instructor)

Autorizatie Autoritatea Navala Română
Reclamatii Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Măria Ta Travel & Adventure SRL organizează la preţuri promoţionale cursuri de navigaţie individualizate cu 1, maxim 2 cursanti pe ambarcatiune pentru clasele C (motor) şi S (vele) şi plimbări pe mare cu iahtul cu plecare de la Constanta, Mangalia sau Limanu.

Vă putem ajuta și cu servicii de grafică publicitară, realizare de logo, afișe, prezentări, pliante, broșuri, cataloage, bannere, felicitari, meniuri, cataloage, calendare, ambalaje. Orice material ati avea nevoie pentru web sau tipar, va putem ajuta! Vedeti portofoliul pe https://design.mariata.ro/

Dacă sunteţi o companie ce se gândeşte la următorul teambuilding reuşit sau pur şi simplu cineva care doreşte să înveţe yachting, la noi veţi găsi ce aveţi nevoie. Un velier poate lua la bord 8-12 persoane, de exemplu Iahtul Lindor are 9 m şi e pregătit să aibă la bord până la 6 persone. Puteţi să staţi pe punte şi să vă bronzati, puteţi să pescuiţi, să faceţi o baie în mare în larg, puteţi pur şi simplu să staţi şi să vorbiţi cu colegii de călătorie, să descoperiţi din tainele navigaţiei cu vele de la dl. comandant, să vă bucuraţi de mersul lin sau plin de adrenalină al iahtului pe vele; să faceţi poze/amintiri frumoase la bord, de asemenea vă puteţi bucura de o masă delicioasă în port. O călătorie pe mare cu velierul este o experienţă pe care nu trebuie să o rataţi!

Cursurile sunt ţinute de către skipperul Tudor Alexandru, ce are o experienţă de peste 40 de ani ca şi comandant, timp în care a navigat pe mai multe tipuri de nave (militare, comerciale, de viteză şi agrement) iar de 12 ani este instructor pe velier. Este mai mult decât pregătit pentru a vă conduce pe valurile când liniştite când spumoase ale mării. Obiectivul cursurilor clasa C si S este de a transmite cunoştinţele şi a crea deprinderile necesare cursanţilor pentru manevra în siguranţă, ziua şi noaptea a ambarcaţiunilor de agrement cu motor si vele. Declaraţiile clienţilor stau ca mărturie calității cursurilor: “O şcoală autentică de nota +10. Teoria şi practica se îmbină într- un program flexibil adaptat condiţiilor de navigaţie şi nivelului de pregătire al cursanţilor.” Vă aşteptăm pentru început la o plimbare cu velierul și apoi ca și cursant/ă la școala de navigație! 

Servicii
+ rezervari plimbari cu velierul cu plecari din Limanu sau Constanta;
+ scoala de navigatie clasa C si S si operator radio GMDSS-LRC;
+ consiliere vanzari/ cumparari iahturi;
+ iaht survey;
+ grafica publicitara.

Istoric
Firma şi-a început activitatea la 14 iulie 2015 organizând cursuri de navigaţie cu vele pentru clasa S şi plimbări pe mare în zona Mangalia- Olimp. Cursurile sunt ţinute de către skipperul Tudor Alexandru, ce are o experienţă de peste 35 de ani ca şi comandant, timp în care a navigat pe mai multe tipuri de nave (militare, comerciale, de viteză şi agrement) Este mai mult decât pregătit pentru a vă conduce pe valurile când liniştite când spumoase ale mării. Anterior înfiinţării firmei iahtul a fost folosit în scop personal şi au fost organizate ieşiri pe mare cu echipa de la ONG Mare Nostrum pentru monitorizarea delfinilor din zona Mangalia- Olimp.

În vara anului 2016, timp de 3 luni, am organizat cursuri de navigaţie în Grecia. Iar din august ne-am întors la Mangalia pentru a promova litoralul Mării Negre şi plimbările pe mare cu velierul. Din toamna 2016 oferim pregătire teoretică şi practică pe lângă clasa S(sailing) şi pentru clasa C (navigaţie costieră in ape internationale, mări, oceane, la 6 mile de mal). Obiectivul cursurilor este de a transmite cunoştinţele şi a crea deprinderile necesare cursanţilor pentru manevra în siguranţă, ziua şi noaptea a ambarcaţiunilor de agreement cu vele. Exemplu de deprinderi pe care le veţi dobândi:  acostare cu bordul, prova, pupa, la geamandură, ancorare, manevra de "om la apa", evitarea coliziunii, manevre la întâlnirea altor nave în diferite situaţii, intrare/ieşire din port şi navigaţia pe canale şi în rada porturilor. Mai multe detalii despre cursuri.

In perioada aprilie - septembrie 2017 am organizat cursuri de navigatie clasa C si S la Limanu si plimbari pe mare in zona Mangalia-Olimp. Am avut o colaborare frumoasa cu Vivo! Mall Constanta, cu aceasta ocazie am plimbat pe mare cu velierul Lindor 8 grupuri de 8 persoane, castigatori ai unui premiu Vivo Summer Experience.

In anul 2018 ne-am extins activitatea si am inclus in oferta noastra si inchirierea de ambarcatiuni in Constanta nu numai Limanu/ Mangalia. De asemenea am facut primele plimbari cu 2 veliere navigand sincron. Am adaugat la oferta si optiunea de cursuri de navigatie intensive, de doar doua zile. Am inclus in oferta zboruri de agrement, scufundari, plimbari cu caiacul si o zi de plimbare in Delta Dunarii. Am inceput sa oferim si optiuni de cazare pe litoralul romanesc. Am inregistrat la O.S.I.M. marca S.Y. Lindor


Am obtinut aprobare pentru a organiza Cursuri de Operatori Radio GMDSS-LRC
Misiune/ Valori
Dorim să transmitem pasiunea si interesul pentru navigatia cu vele cât mai multor oameni. Sa le creem conditiile pentru a avea o croazieră placută la bordul S.Y. Lindor si o vacanta de neuitat. Dorim să ne îmbunătăţim serviciile de la an la an, odată cu analizarea experienţei acumulate şi a feedbackului de la clienti. Promovăm frumuseţea coastei Mării Negre, staţiunile sale şi tot ce are mai frumos de oferit turiştilor români sau străini.

Valorile după care ne ghidăm sunt următoarele:
- Amabilitatea
- Bunul simţ
- Disciplina
- Răbdarea
- Seriozitatea
- Performanta (perseverentă, consecventă) 

Managerul firmei este Maria Tudor, actualmente Epuraș, absolventă a cursului de Management în Turism organizat de C.C.I.N.A. promoţia 2016. Pe lângă activităţile administrative şi promoţionale, dânsa se asigură că serviciile sunt la un înalt nivel de calitate şi profesionalism. Declaraţiile clienţilor stau ca mărturie: “O şcoală autentică de nota +10. Teoria şi practica se îmbină într- un program flexibil adaptat condiţiilor de navigaţie şi nivelului de pregătire al cursanţilor.”

Vă aşteptăm la o plimbare cu velierul!
Veniti si navigati cu noi cu velierul Lindor! Facem atat calatorii scurte de cateva ore dar si calatorii mai lungi de peste o zi cu preturi incepand de la 150lei/persoana.(pentru rezervarea a 8 locuri) Daca va intereseaza sa calatoriti cu iahtul Lindor vorbiti cu Capitanul Tudor Alexandru pentru mai multe informatii +0727.542.423 sau cu fiica Maria +40755.072.882 sau e-mail lindor@mariata.ro sau facebook: https://www.facebook.com/mariatravelandadventureCome sail with us on "Lindor Sailing Yacht"!
Short trips from Mangalia to Olimp and Mangalia to Constanta are often made, for more available routes( like Mangalia - Balchik/Romanian coast - Bulgarian Black Sea coast) talk to captain Tudor Alexandru +40.727.542.423 or with his daughter Maria +40755.072.882 or email lindor@mariata.ro
Comandant Tudor Alexandru, skipper si instructor iahting
are o experienta de peste 30 de ani in conducerea navelor mai mari si mai mici
+ tel. +40.727.542.423

Epuraş (Tudor) Maria, Manager General firma, 
fiica domnului comandant, 
pasionata de Marketing, PR (online si offline) si Fotografie
+ tel. +40.755.072.882
Certificat de absolvire Curs Management Tursim la Camera de Comert ConstanţaFor info call us +40.755.072.882/ +40.727.542.423 or
e-mail us at lindor@mariata.ro or
mariatravelandadventure at gmail dot com.
Bookings available from July 2015.

Daca aveti întrebări ni le puteţi adresa aici pe blog
sau la telefonul 0755.072.882/ 0727.542.423
sau pe e-mail lindor@mariata.ro / mariatravelandadventure at gmail dot com
sau pe facebook: https://www.facebook.com/mariatravelandadventure

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu