Treceți la conținutul principal

DespreBuna! Acesta... Măria Ta, este blogul nostru dedicat firmei Măria Ta Travel and Adventure.

    Hello! This..."Your Highness", is our blog "Măria Ta" Travel and Adventure.

Măria Ta Travel and Adventure S.R.L.
Scoala de Navigatie 
Sediu Social: Str. Nucilor Nr. 10, Cumpana, jud. Constanta
CUI 34771158
J13/1566/14.07.2015
ING Bank Constanta, Stefan cel Mare
RO31INGB0000999905147270
Epuras Maria 0755.072.882 (Administrator si Rezervari)
Tudor Alexandru 0727.542.423 ( Skipper si Instructor)

Autorizatie Autoritatea Navala Română
Reclamatii Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Măria Ta Travel & Adventure SRL organizează la preţuri promoţionale cursuri de navigaţie individualizate cu 1, maxim 2 cursanti pe ambarcatiune pentru clasele C (motor) şi S (vele) şi plimbări pe mare cu iahtul cu plecare de la Constanta, Mangalia sau Limanu.

Vă putem ajuta și cu servicii de grafică publicitară, realizare de logo, afișe, prezentări, pliante, broșuri, cataloage, bannere, felicitari, meniuri, cataloage, calendare, ambalaje. Orice material ati avea nevoie pentru web sau tipar, va putem ajuta! Vedeti portofoliul pe https://design.mariata.ro/

Dacă sunteţi o companie ce se gândeşte la următorul teambuilding reuşit sau pur şi simplu cineva care doreşte să înveţe yachting, la noi veţi găsi ce aveţi nevoie. Un velier poate lua la bord 8-12 persoane, de exemplu Iahtul Lindor are 9 m şi e pregătit să aibă la bord până la 6 persone. Puteţi să staţi pe punte şi să vă bronzati, puteţi să pescuiţi, să faceţi o baie în mare în larg, puteţi pur şi simplu să staţi şi să vorbiţi cu colegii de călătorie, să descoperiţi din tainele navigaţiei cu vele de la dl. comandant, să vă bucuraţi de mersul lin sau plin de adrenalină al iahtului pe vele; să faceţi poze/amintiri frumoase la bord, de asemenea vă puteţi bucura de o masă delicioasă în port. O călătorie pe mare cu velierul este o experienţă pe care nu trebuie să o rataţi!

Cursurile sunt ţinute de către skipperul Tudor Alexandru, ce are o experienţă de peste 40 de ani ca şi comandant, timp în care a navigat pe mai multe tipuri de nave (militare, comerciale, de viteză şi agrement) iar de 12 ani este instructor pe velier. Este mai mult decât pregătit pentru a vă conduce pe valurile când liniştite când spumoase ale mării. Obiectivul cursurilor clasa C si S este de a transmite cunoştinţele şi a crea deprinderile necesare cursanţilor pentru manevra în siguranţă, ziua şi noaptea a ambarcaţiunilor de agrement cu motor si vele. Declaraţiile clienţilor stau ca mărturie calității cursurilor: “O şcoală autentică de nota +10. Teoria şi practica se îmbină într- un program flexibil adaptat condiţiilor de navigaţie şi nivelului de pregătire al cursanţilor.” Vă aşteptăm pentru început la o plimbare cu velierul și apoi ca și cursant/ă la școala de navigație! 

Servicii
+ rezervari plimbari cu velierul cu plecari din Limanu sau Constanta;
+ scoala de navigatie clasa C si S si operator radio GMDSS-LRC;
+ consiliere vanzari/ cumparari iahturi;
+ iaht survey;
+ grafica publicitara.

Istoric
Firma şi-a început activitatea la 14 iulie 2015 organizând cursuri de navigaţie cu vele pentru clasa S şi plimbări pe mare în zona Mangalia- Olimp. Cursurile sunt ţinute de către skipperul Tudor Alexandru, ce are o experienţă de peste 35 de ani ca şi comandant, timp în care a navigat pe mai multe tipuri de nave (militare, comerciale, de viteză şi agrement) Este mai mult decât pregătit pentru a vă conduce pe valurile când liniştite când spumoase ale mării. Anterior înfiinţării firmei iahtul a fost folosit în scop personal şi au fost organizate ieşiri pe mare cu echipa de la ONG Mare Nostrum pentru monitorizarea delfinilor din zona Mangalia- Olimp.

În vara anului 2016, timp de 3 luni, am organizat cursuri de navigaţie în Grecia. Iar din august ne-am întors la Mangalia pentru a promova litoralul Mării Negre şi plimbările pe mare cu velierul. Din toamna 2016 oferim pregătire teoretică şi practică pe lângă clasa S(sailing) şi pentru clasa C (navigaţie costieră in ape internationale, mări, oceane, la 6 mile de mal). Obiectivul cursurilor este de a transmite cunoştinţele şi a crea deprinderile necesare cursanţilor pentru manevra în siguranţă, ziua şi noaptea a ambarcaţiunilor de agreement cu vele. Exemplu de deprinderi pe care le veţi dobândi:  acostare cu bordul, prova, pupa, la geamandură, ancorare, manevra de "om la apa", evitarea coliziunii, manevre la întâlnirea altor nave în diferite situaţii, intrare/ieşire din port şi navigaţia pe canale şi în rada porturilor. Mai multe detalii despre cursuri.

In perioada aprilie - septembrie 2017 am organizat cursuri de navigatie clasa C si S la Limanu si plimbari pe mare in zona Mangalia-Olimp. Am avut o colaborare frumoasa cu Vivo! Mall Constanta, cu aceasta ocazie am plimbat pe mare cu velierul Lindor 8 grupuri de 8 persoane, castigatori ai unui premiu Vivo Summer Experience.

In anul 2018 ne-am extins activitatea si am inclus in oferta noastra si inchirierea de ambarcatiuni in Constanta nu numai Limanu/ Mangalia. De asemenea am facut primele plimbari cu 2 veliere navigand sincron. Am adaugat la oferta si optiunea de cursuri de navigatie intensive, de doar doua zile. Am inclus in oferta zboruri de agrement, scufundari, plimbari cu caiacul si o zi de plimbare in Delta Dunarii. Am inceput sa oferim si optiuni de cazare pe litoralul romanesc. Am inregistrat la O.S.I.M. marca S.Y. Lindor


Am obtinut aprobare pentru a organiza Cursuri de Operatori Radio GMDSS-LRC
Misiune/ Valori
Dorim să transmitem pasiunea si interesul pentru navigatia cu vele cât mai multor oameni. Sa le creem conditiile pentru a avea o croazieră placută la bordul S.Y. Lindor si o vacanta de neuitat. Dorim să ne îmbunătăţim serviciile de la an la an, odată cu analizarea experienţei acumulate şi a feedbackului de la clienti. Promovăm frumuseţea coastei Mării Negre, staţiunile sale şi tot ce are mai frumos de oferit turiştilor români sau străini.

Valorile după care ne ghidăm sunt următoarele:
- Amabilitatea
- Bunul simţ
- Disciplina
- Răbdarea
- Seriozitatea
- Performanta (perseverentă, consecventă) 

Managerul firmei este Maria Tudor, absolventă a cursului de Management în Turism organizat de C.C.I.N.A. promoţia 2016. Pe lângă activităţile administrative şi promoţionale, dânsa se asigură că serviciile sunt la un înalt nivel de calitate şi profesionalism. Declaraţiile clienţilor stau ca mărturie: “O şcoală autentică de nota +10. Teoria şi practica se îmbină într- un program flexibil adaptat condiţiilor de navigaţie şi nivelului de pregătire al cursanţilor.”

Vă aşteptăm la o plimbare cu velierul!
Veniti si navigati cu noi cu velierul Lindor! Facem atat calatorii scurte de cateva ore dar si calatorii mai lungi de peste o zi cu preturi incepand de la 150lei/persoana.(pentru rezervarea a 8 locuri) Daca va intereseaza sa calatoriti cu iahtul Lindor vorbiti cu Capitanul Tudor Alexandru pentru mai multe informatii +0727.542.423 sau cu fiica Maria +40755.072.882 sau e-mail lindor@mariata.ro sau facebook: https://www.facebook.com/mariatravelandadventureCome sail with us on "Lindor Sailing Yacht"!
Short trips from Mangalia to Olimp and Mangalia to Constanta are often made, for more available routes( like Mangalia - Balchik/Romanian coast - Bulgarian Black Sea coast) talk to captain Tudor Alexandru +40.727.542.423 or with his daughter Maria +40755.072.882 or email lindor@mariata.ro
Comandant Tudor Alexandru, skipper si instructor iahting
are o experienta de peste 30 de ani in conducerea navelor mai mari si mai mici
+ tel. +40.727.542.423

Epuraş (Tudor) Maria, Manager General firma, 
fiica domnului comandant, 
pasionata de Marketing, PR (online si offline) si Fotografie
+ tel. +40.755.072.882
Certificat de absolvire Curs Management Tursim la Camera de Comert ConstanţaFor info call us +40.755.072.882/ +40.727.542.423 or
e-mail us at lindor@mariata.ro or
mariatravelandadventure at gmail dot com.
Bookings available from July 2015.

Daca aveti întrebări ni le puteţi adresa aici pe blog
sau la telefonul 0755.072.882/ 0727.542.423
sau pe e-mail lindor@mariata.ro / mariatravelandadventure at gmail dot com
sau pe facebook: https://www.facebook.com/mariatravelandadventure

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Iesire pe mare la pescuit, plimbare cu velierul Constanta - Eforie Nord

Duminica trecuta am avut o iesire mai deosebita. Un grup de 16 tineri din Belgia si Anglia au dorit sa iasa la plimbare cu velierele pentru baie in mare si pescuit. Fiind destul de multi a fost nevoie de 2 veliere, cate 8 in fiecare velier (capacitatea unui velier e de maxim 12 persoane). Au plecat la ora 11:00 din Portul Tomis Constanta si au navigat pana la Eforie Nord. Acolo au servit o delicioasa masa de pranz la Restaurant Belona si au plecat inapoi spre Constanta. Au facut o baie in mare pe drumul de intoarcere. Desi eu le pregatisem undite de mana, pana la urma nu au mai avut chef de stat la pescuit ci doar de balacit :-) S-au declarat incantati de experienta si bucurosi sa aiba skipperi asa priceputi*. Speram sa ii mai avem si pe viitor ca oaspeti! *priceputi pentru ca Marina din Eforie Nord este una problematica, fundul golfuletului nu este dragat si multe ambarcatiuni au ajuns cu chila in nisip sau si mai rau, in stanci. De aceea multi skipperi nici nu vor sa auda sa mea

Plimbare pe mare cu prietenii

Dupa ce v-ati bucurat de o plimbare romantica la apus cu velierul , pasul următor ar fi sa va luați întreaga gașca de prieteni la o plimbare pe mare. Puteţi să staţi pe punte şi să vă bronzaţi, puteţi să pescuiţi, să faceţi o baie în mare în larg, puteţi pur şi simplu să staţi şi să vorbiţi cu colegii de călătorie, să descoperiţi din tainele navigaţiei cu vele de la dl. comandant, să vă bucuraţi de mersul lin sau plin de adrenalină al iahtului pe vele; să faceţi poze/amintiri frumoase la bord, de asemenea vă puteţi bucura de o masă delicioasă în port. O călătorie pe mare cu velierul este o experienţă pe care nu trebuie să o rataţi! Cu plecare din Limanu sau Mangalia.  Pentru rezervari sunati la telefon 0755072882 sau scrieti un email la lindor@mariata.ro + o descriere a plimbarilor cu iahtul cu vele, cu plecare din Marina Limanu:   Plecând din Marina Limanu vom naviga pe lângă Portul Turistic Mangalia, și apoi paralel cu stațiunile Saturn, Venus, Neptun... până aproape de Olimp și a

Plimbare cu Velierul la Constanta

Dacă doriți o experiență deosebită la mare, încercați o plimbare cu velierul la Constanța sau la Limanu. La Constanța veți avea ocazia să vedeți Cazinoul din larg și să admirați plajele din Constanța și Mamaia de pe velier. Dacă aveți noroc, poate veți vedea și delfini în salturile lor jucăușe prin Marea Neagră. Cu prețuri începând de la 800   lei / 2 pers.  Pentru rezervări sunați la telefon 0755072882 sau scrieti un email la lindor@mariata.ro .     Puteţi să staţi pe punte şi să vă bronzaţi, să faceţi o baie în mare în larg, puteţi pur şi simplu să staţi şi să vorbiţi cu colegii de călătorie, să descoperiţi din tainele navigaţiei cu vele de la dl. comandant, să vă bucuraţi de mersul lin sau plin de adrenalină al iahtului pe vele; să faceţi poze/amintiri frumoase la bord, de asemenea vă puteţi bucura de o masă delicioasă în port. O călătorie pe mare cu velierul este o experienţă pe care nu trebuie să o rataţi! + o descriere a plimbarilor cu iahtul cu vele, cu plecare din Constan

Zbor Agrement Diamond DA42

Recent am avut un cuplu care dorea sa faca un zbor la apus sau rasarit, din pacate programul la aeroport este 9-15 asa ca acest lucru nu este posibil. Este posibila insa o plimbare cu velierul la apus . Au optat pentru un zbor la ora 9. Au zburat cu Diamond DA42 bimotor. Un zbor de 30 min pentru 2 persoane este 1500 lei. Contactati-ne la tel 0755072882 / email contact@mariata.ro pentru rezervari. Ce au zis clientii dupa zbor: " Superb!! Mult mai frumos decat ma asteptam. Ne-a placut tare mult! Va multumim! " Atenție ! Rezervările se fac cu cel puțin 5-7 zile înainte de data dorită pentru plimbare. Nu se pot face rezervări de azi pentru azi sau de azi pentru mâine. De asemenea, avioanele au programe de mentenanța și verificări periodice, în acest timp nu sunt disponibile pentru zbor. Sunați din timp pentru a verifica disponibilitatea lor pentru zbor la o anumită dată. Nu pot zbura persoane mai mici de 4 ani pentru ca nu sunt casti care sa li se potriveasca si nici nu pot sta

un Paste Fericit!

Echipajul S.Y. Lindor va ureaza  un Paște Fericit!