TeamBuilding pe Velier

Organizam croaziere de teambuilding in perioada 14 Mai - 30 Septembrie.
Pe parcursul teambuildingului participantii vor avea ocazia sa invete notiuni de baza de navigatie, sa participe la manevrarea iahtului cu vele, sa pescuiasca, sa faca baie in mare + alte activitati gandite special pentru cresterea coeziunii echipei, la sfarsitul croazierei vor primi diplome de participare sau de absolvire curs (după caz). Putem merge pe coasta romaneasca a Marii Negre sau in Bulgaria.  Traseul nu este fix, se poate discuta ce porturi vor fi vizitate.

Oferta este:
+ Teambuilding Starter: croaziera de teambuilding de 3 ore, 2-5 participanți,  2000 lei 
+ Teambuilding Day: croaziera de teambuilding de o zi, 6-7 ore, 2-5 participanți,  3000 lei 

Varianta 2: Plimbare cu SY Lindor Limanu -  500 lei/ ora, pentru rezervare trebuiesc achitate minim 2 ore. Depasirea cu mai mult de 15 min a timpului alocat, se considera ora intreaga si trebuie achitata.

VOUCHERE Puteti cumpara si vouchere de rezervare a unei plimbari pentru dv. sau cadou pentru colegi, cu mentiunea ca trebuie sa anuntati data dorita pentru plimbare cu minim o saptamana inainte.


Exemplu de desfasurare a unei zile: Plecarea de la Limanu din Marina Life Harbour de la ora 9:00. Iesire pe mare pana in zona Olimp. Participantii pot ajuta la ridicarea velelor si manevrarea iahtului. Oprire pentru baie in mare, pescuit, facut plaja.  Intoarcere la 12:00 in Marina Limanu sau Marina Mangalia pentru pranz (neinclus in pret) Iesire din nou pe mare, pescuit, socializare. Intoarcere inapoi in Marina Limanu la ora 18:00

Cateva din beneficiile unui teambuilding pe velier:
+ participanții ajung sa se cunoască mai bine
+ se îmbunătățește comunicarea
+ învață deprinderi noi
+ lucrează in echipa schimbând, dacă doresc, permanent rolurile
+ e o activitate destresanta, de detașare de ritmul zilnic de lucru
+ creste nivelul de responsabilitate si încrederea in sine
+ unii participanți se pot face remarcați in acest cadru diferit
+ la sfarsit participantii primesc diplome de participare

Iesirea pe mare cu velierul e o ocazie de a pune la lucru echipa, da a impartii responsabilitatile, de a face schimbari de roluri si de a vedea cum reactioneaza membri echipei in conditii deosebite. Vor trebui sa ridice si sa coboare velele, sa faca volte pentru schimbarea directiei de navigatie, sa ajute la acostare si alte activitati specifice care le vor testa rapiditatea reactiilor si a invatarii unor deprinderi noi, prezenta de spirit, forma fizica, rabdarea. E o experienta deosebita si memorabila pe care trebuie sa o incercati!

Pentru mai multe informatii sunati la tel. 
+40727 542 423 Tudor Alexandru (Instructor și Skipper)
+40755 072 882 Epuras Maria 
sau e-mail la lindor@mariata.ro













velierul Lindor

RELATED:

Trimiteți un comentariu