joi, 13 septembrie 2018

eTravel Conference 2018

Si anul acesta voi participa ca blogger acreditat la eTravel conference, va fi al patrulea an cand particip. Editia de anul acesta, editia a VII-a are loc pe 24 Octombrie, la Crowne Plaza, Bucuresti. In cadrul acestor conferinte ii vom puteti intalni pe cei mai buni vorbitori locali si internationali din industrie care vor prezenta cele mai noi tendinte, dar si studii de caz relevante. Mi se par foarte interesante prezentarile sustinute, ai ce informatii valoroase culege si apoi, eventual aplica in afacerea ta, plus ca e o ocazie excelenta de networking si socializare. Pentru a participa gasesti detalii despre inscriere la linkul urmator.

La finalul conferintei, va avea loc eTravel Awards, singura gala de premiere a celor mai bune proiecte online si de promovare din industria turismului si a ospitalitatii.


eTravel Awards, competitia celor mai eficiente si inovatoare proiecte din industria online a turismului din Romania, revine cu o noua editie! #etravelconf18 Daca stii un proiect care s-a remarcat in online in ultimul an, inscrie-l gratuit aici: http://bit.ly/eTravelAwards18 A mai rămas mai puțin de o lună până la încheierea înscrierilor. Eu am inscris blogul MăriaTa la categoria Best Corporate Travel Blog.


Mai multe detalii despre inscriere, categorii si criteriile pe baza carora sunt apreciate proiectele inscrise sunt disponibile pe www.etravelconference.ro

Related:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu