Concurs Scoala de Navigatie Măria Ta


Amatorilor pasionaţi de navigație care doresc sa se înscrie la cursurile de navigație clasa C sau S le propunem următorul concurs cu premii cărţi şi reduceri la cursurile noastre de navigaţie.

Premiul C
+ cartea Ambarcațiuni cu motor - Christian Tied
+ 5% reducere la cursul de navigație clasa C pentru o persoană

Premiul S
+ cartea Cum să navigăm corect bărcile cu pânze - Hans Muhlabauer
+ 5% reducere la cursul de navigație clasa S pentru o persoană

Pentru a vă înscrie pe facebook trebuie să:
+ urmăriţi pagina Măria Ta Travel and Adventure
+ apreciaţi şi distribuiţi articolul de concurs
+ lasati un comentariu cu răspunsul corect la întrebarea: Care sunt porturile turistice din Romania? Mentionati ce premiu preferati C/S si etichetaţi în acelasi comentariu minim doi prieteni care ar fi interesați de concurs.

Pentru a vă înscrie pe e-mail trebuie să:
+ să vă abonați la newsletter (vedeți formularul din stânga paginii, dați scroll în jos)
+ trimiteți un email la lindor@mariata.ro cu răspunsul corect la întrebarea: Care sunt porturile turistice din Romania? , precizați in e-mail care dintre premii îl doriți C/S
+ trimiteți e-mail cu linkul concursului la minim doi prieteni care ar putea fi interesați de acesta

Perioada de înscriere 6-18 Martie. Anunțarea câștigătorilor pe 18 Martie. Alegerea câștigătorilor se va face aleator dintre cei care au răspuns corect la întrebări şi au respectat regulamentul de concurs.
Dacă persoanele care au câştigat nu răspund în termen de 24 ore, se aleg alţi câştigători. Prin înscrierea la acest concurs declaraţi că sunteţi de acord ca datele dv. să fie folosite în scopuri statistice şi pentru a comunica cu dv. în cazul în care câştigaţi. Mult succes tuturor!

Trimiteți un comentariu