CSR: Ziua Delfinului


#ONGMareNostrum #parteneri #sponsor #csr #eveniment #challenge #plimbarecuvelierul #castigatori

Pe 7 August, ora 17:00, pe Faleza Cazino, ONG Mare Nostrum a organizat Ziua Delfinului (eveniment facebook) și #delfiexpress. Delfi Express = cursă cu indicii care a avut traseul in zona peninsulară Constanta în care concurentii au avut câteva misiuni și provocări de bifat de-a lungul traseului. Primele 3 echipe de 2 persoane care au ajuns la FINISH au câștigat o plimbare pe mare cu velierul S.Y. Lindor, plimbare sponsorizata de Maria Ta Travel & Adventure.

Prin misiunile și provocările pe care concurentii le-au avut pe traseu, ei au avut ocazia de a afla mai multe lucruri despre delfini și programul lor zilnic. Nu a fost restricție de vârstă la formarea echipelor, doar ca minorii nu au fost singuri pe traseu ci in echipe părinte-copil sau chiar bunic/a- copil.

Înainte de a începe cursa, toți cei înscriși au primit pe telefon lista cu misiunile în format PDF. Pentru că protejăm mediul, încercând să salvăm și ceva copăcei, nu au existat versiuni printate.

Ziua Delfinului nu s-a terminat odată cu Delfi Express. Când s-au întors pe Faleza Cazino, pe participanți îi așteptau câteva surprize, chiar și un tort ingenios.

"În acest an, Ziua Delfinului a strâns peste 300 de constănțeni, care au venit pe Faleza Cazino Constanța ca invitați de onoare la evenimentul dedicat delfinilor. Delfi Express a fost atracția zilei. Peste 20 de echipe au pornit în marea cursă cu indicii, străbătând toată zona Peninsulară pentru a bifa cele 10 provocări pe care Delfi le-a gândit pentru ei." >> Cititi mai multe in articolul de pe blogul ONG Mare Nostrum

Măria Ta Travel & Adventure le-a oferit o plimbare membrilor celor 3 echipe castigatoare la Delfi Express pe 13 si 14 August. Acestia s-au îmbarcat pe velierul Lindor pe un traseu Marina Limanu - Portul Tomis (13 aug) si Portul Tomis - Marina Limanu (14 aug.)
Felicitari tuturor participantilor si organizatorilor!





Trimiteți un comentariu