Oferta: Plimbare cu Velierul pe 1 Mai

Bucurati-va de o plimbare cu velierul pe 1 Mai!
Daca e 1 Mai sigur e o fuga pana la mare. Si daca tot veniti la mare de ce sa nu incercati o experienta deosebita, o plimbare cu velierul. Doritorii pot sta pe punte și să descopere din tainele navigației cu vele de la skipper, pot sta la prova să se bronzeze sau pot pur şi simplu să stea să vorbească cu colegii de călătorie, să se bucure de mersul lin sau plin de adrenalină al iahtului cu vele; oricum vor avea șansa să facă poze și să rămână cu amintiri frumoase la bord. O călătorie pe mare cu velierul este o experiență care nu trebuie ratată!

Plecare din Portul Tomis, Constanta
150 lei / pers. / 3 ore
290 lei / 2 pers. / cuplu / 3 ore
1120 lei / 8 persoane  / 3 ore
1600 lei / 8 persoane / 6 ore

Plecând din portul Tomis vom naviga pe lângă plaja Modern, plaja 3 Papuci și apoi paralel cu stațiunea Mamaia până aproape de tabăra Năvodari și apoi înapoi. De multe ori ne vizitează și delfinii pe acest traseu spre Mamaia. Pentru cei dornici sa facă o baie în largul marii, putem face o oprire. De asemenea, dacă sunt doritori, înainte de a merge spre Mamaia putem trece să admirăm Cazinoul, văzut de pe mare de această dată.

Plecare din Marina Limanu, Mangalia
600 lei / 2 pers. / 3 ore
900 lei / 4 pers. / 6 ore / iaht de 7 m
1400 lei / 8 persoane / 3 ore
2600 lei / 8 persoane / 8 ore

Plecând din Marina Limanu vom naviga pe lângă Portul Turistic Mangalia, și apoi paralel cu stațiunile Saturn, Venus, Neptun... până aproape de Olimp și apoi înapoi. S-a întâmplat să ne viziteze și delfinii pe acest traseu spre Olimp. Pentru cei dornici sa facă o baie în largul marii, putem face o oprire. Se poate face plecarea si din Portul Turistic Mangalia si apoi inapoi.  

Bineînțeles ca oricine este interesat de arta navigației cu vele, poate participa ca membru activ al echipajului și dacă dorește să învețe mai multe se poate și înscrie ulterior la cursurile noastre de navigație cu vele și motor. 

NOU! Bilete online pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco și în rețeaua iabilet.ro/retea.


Trimiteți un comentariu