2 Zboruri Agrement "Pilot pentru o ora" in tandem - cu Diamond Star DA20 Katana

Mi se par toate solicitările pe care le primim deosebite, si nu a fost diferita nici aceasta. Doua tinere de 16 ani au zburat in tandem cu instructori de zbor pe avioane Diamond Star DA20 Katana in oferta "Pilot pentru o ora". Una dintre ele abia împlinise 16 ani, asta da cadou frumos de ziua ei. Fetele s-au declarat incantate de experiența si au povestit prietenilor astfel ca au mai aparut solicitari similare. 😀 

Cu alte cuvinte pentru amatorii de aventura avem o oferta speciala. Un zbor de o ora cu Avionul Diamond Star DA20 Katana. Zborul va fi alături de un pilot instructor: “be a pilot for one hour”, iar pasagerul primește diplomă de “Pilot pentru o oră”.

Preț: 1050 lei/ zbor 1 ora / pentru 1 persoana, oferta "Pilot pentru o ora" + Diploma!

sau 550 lei / 1 pers / zbor 30 min, fără diploma.

Diploma se acorda doar pentru zborul de o ora.

Atenție ! Limita de greutate 1 pers. mai mica de 100 Kg.

Pentru rezervari sunati 📞0727542423 / contact@mariata.ro

Atenție ! Rezervările se fac cu cel puțin 5-7 zile înainte de data dorită pentru plimbare. Nu se pot face rezervări de azi pentru azi sau de azi pentru mâine. De asemenea, avioanele au programe de mentenanța și verificări periodice, în acest timp nu sunt disponibile pentru zbor. Sunați din timp pentru a verifica disponibilitatea lor pentru zbor la o anumită dată. Vă mulțumim pentru înțelegere!




videoclip filmat cu camera 360 grade
0:00 urcare la bordul avionului 0:45 pregatire de zbor 3:33 inceput decolare si zbor

Trimiteți un comentariu