Cadou deosebit pentru cineva drag - Zbor Agrement


In ultima vreme am avut câteva solicitări mai deosebite, zboruri de agrement rezervate drept cadou pentru cineva drag, soț, prietena, fiica/ fiu etc. Fie știau și data zborului, fie au ales o valabilitate de 3 luni pentru voucher, timp in care persoana care va primi cadoul sa poată sa facă rezervarea zborului. 

Puteți opta pentru un voucher digital pe care sa il tipăriți dv. sau unul tipărit de noi (care are extra un timbru sec, stampila si semnătura) - cost suplimentar 30 lei pentru cel tipărit de noi pentru a fi trimis prin curier.

AVION: Zbor Agrement 1 pers. Avion Diamond Star DA20 Katana - 550 lei / 30 min, 1050 lei/ 1h (Pilot pentru o oră)

ELICOPTER: Zbor Agrement 1 pers. Elicopter Cabri G2 Guimbal - 1200 lei / 30 min

ATENȚIE ! Rezervările se fac ideal cu cel puțin 5-7 zile înainte de data dorită pentru zbor. Exceptional s-au reușit rezervări si pentru ziua următoare dar nu recomandam, sunt șanse mici de a găsi o aeronava disponibilă. De obicei, nu se pot face rezervări de azi pentru azi sau de azi pentru mâine. De asemenea, elicopterele au programe de mentenanța și verificări periodice, în acest timp nu sunt disponibile pentru zbor. Sunați din timp pentru a verifica disponibilitatea lor pentru zbor la o anumită dată. Pentru rezervare e nevoie sa fie făcută plata integrală în avans. Plata facturii se face prin transfer bancar. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pentru informații/ rezervări sunați la 📞0727542423 / contact@mariata.ro.

Trimiteți un comentariu