Vivo! Summer Experience - primii castigatori

În perioada 28 iunie – 20 august, la cumpărături de minim 150 de lei din oricare dintre magazinele centrului comercial Vivo! Mall Constanta, vei fi rasplatit cu cele mai tari experiențe ale momentului: plimbări cu jetsky-ul, sesiuni de parasailing, excursii cu barca, bilete la cele mai mari evenimente ale momentului pe litoral - festivalurile Untold și Neversea, bilete de avion oferite de partenerul Turkish Airlines Constanța, dar și multe alte premii instant.


Plimbarile cu barca oferite se refera la plimbari cu velierul Lindor. Primii castigatori s-au bucurat de o plimbare marti 18 iulie. Vremea era putin capricioasa si cu jumatate de ora inainte de sosirea lor a plouat, din fericire ploaia nu a tinut mult insa vremea nu era optima pentru o iesire cu velierul pe mare mai ales cu copii la bord. Noi le recomandasem alta zi insa dansii nu puteau veni alta data in formula completa asa ca a ramas aceasta zi... si ne-am plimbat doar pe lacul Limanu. Oricum ei s-au bucurat de experienta. Era pentru prima data cand se plimbau cu un velier si a fost un vis indeplinit. Si copiilor le-a placut, s-au uitat dupa pasari (cormorani, pescarusi...), dupa iahturi si vapoare. Au facut poze si au stat la povesti cu skiperul nostru (Tudor Alexandru) oricand pregatit sa depene amintiri. :) Pozele sunt facute, ca de obicei, de Maria.


skipperul nostru, Tudor Alexandru






Am echipat-o pe fetita cu o mica vesta de salvare pentru copii. 
A fost incantata :-)













si un mic filmulet live

 Daca doriti sa va bucurati de o plimbare pe mare cu velierul Lindor, puteti sa participati la concursul organizat de Vivo! Mall Constanta inscriind la info desk bonuri cu o valoare de 150 de lei sau mai mare sau... consultati sectiunea preturi a site-ului nostru. Va asteptam la bord :-)

Trimiteți un comentariu