Newsletter Mai

Am trimis abonatilor newsletterul lunii mai. Abonati-va la newsletter pentru a primi primii in fiecare luna stiri despre activitatea noastra, oferte si promotii. 

De la 1 Mai a inceput sezonul de iahting, se pot rezerva locuri la plimbarile cu iahtul, la cursurile de navigatie clasele C si S si la cursul de operator radio GMDSS-LRC. De asemenea avem oferte speciale de prețuri  pentru o excursie de 2 zile in Delta Dunarii si excursie de o zi la Kazanlak, Bulgaria pentru a participa la Festivalul Trandafirilor. Pentru rezervari sau mai multe informatii sunati la tel 0755072882 sau e-mail contact@mariata.ro.
Ofertă Plimbari cu Iahtul:

Plimbare cu iahtul

Organizam plimbari cu iahtul cu preturi incepand de la 150* lei/ pers. (*preț valabil doar la anumite iahturi in timpul saptamanii doar dacă sunt minim 4 locuri rezervate la data/ ora solicitate, sunați-ne totuși și dacă sunteți mai puțini de 4, se găsesc soluții) Cu plecare din Constanţa, Limanu, Mangalia sau Midia. Pentru rezervari sunati la telefon 0755072882 sau scrieti un email la lindor@mariata.ro.

Daca sunteti un grup mai mare de 12 pers. se poate organiza o plimbare cu mai multe iahturi navigand in tandem sau sunt disponibile şi ambarcatiuni mai mari, solicitati-ne o oferta.

Mai multe informatii pe blog:
https://www.mariata.ro/2018/07/2-plimbare-pe-mare-cu-prietenii.html

Ofertă Şcoala de Navigaţie:

Scoala de navigatie clasele C si S

Școala de Navigație Măria Ta Travel and Adventure SRL anunță organizarea de cursuri si examinari în vederea transmiterii cunoştinţelor şi creării deprinderilor necesare cursanţilor pentru manevra în siguranţă, ziua şi noaptea a ambarcaţiunilor de agreement cu motor sau/ si vele.

Pretul cursului clasa C sau S - 400 euro/ 2 zile
Pretul cursului clasa C sau/si S - 700 euro / 5 zile
Locatie: Marina Limanu
IMPORTANT: Cursurile se tin cu 1, maxim 2 cursanti.

Mai multe informatii pe blog:
http://www.mariata.ro/2019/03/curs-gmdss-lrc.html

Curs Operator Radio GMDSS - LRC

Școala de Navigație Măria Ta Travel and Adventure SRL anunță organizarea de cursuri si examinari în vederea evaluării cunoștințelor și obținerii sau prelungirii termenului de valabilitate pentru certificatul general de operator radio pentru ambarcațiuni de agrement în serviciile mobil maritim și mobil maritim prin satelit (GMDSS-LRC).

Pretul cursului - 150 euro/ o zi.
Locatie: Online Zoom Meeting / Marina Limanu.

Mai multe informatii pe blog:
http://www.mariata.ro/2019/03/curs-gmdss-lrc.html

Ofertă Agenție de Turism:

Excursie 2 Zile in Delta Dunarii

Una dintre cele mai importante zone turistice din Romania, Delta Dunarii este adapostul a peste 5.000 de specii de plante si animale. Este un colt de natura salbatica si fermecatoare, unde putinele urme lasate de civilizatie sunt barcile care trec din cand in cand prin labirintul de canale.
PRET:
495 lei/ pers. / 2 zile

VIZITAM
Tulcea, Croaziera in Delta Dunarii pe ruta: Partizani - Maliuc - Gorgova - Mila 23 - Crisan - Sulina, Jurilovca, Gura Portitei

CAZARE
Cazare Hotel/ Pensiune in Tulcea (Hotel Egreta sau similar)

PLECARI
26 iunie Bucuresti
Mai multe informatii pe blog:
https://www.mariata.ro/2021/02/excursie-2-zile-in-delta-dunarii.html

Festivalul trandafirilor de la Kazanlak, Bulgaria

Vizitati Festivalul Trandafirilor de la Kazanlak, Bulgaria
150 lei/ persoana / 1 zi - sambata 5 iunie 2021
Rezervari la e-mail contact@mariata.ro.
Plecari din Bucuresti.
Cu o tradiție din anul 1903, Festivalul Trandafirilor de la Kazanlak, Bulgaria atrage mii de turiști atât din Bulgaria, din statele din Balcani cât și din țara noastră. În perioada festivalului, orașul Kazanlak este împânzit de meșteșugari și comercianți care-și etalează pe zecile de tarabe produsele din trandafiri, de la delicioasă dulceață la produsele cosmetice și prețiosul ulei de trandafir considerat aurul lichid al Bulgariei.

Mai multe informatii pe blog:
https://www.mariata.ro/2021/02/festivalul-trandafirilor-de-la-kazanlak.html

Cu o vechime de 5 ani (din iulie 2015) pe piata croazierelor si scolilor de navigatie, firma Măria Ta Travel and Adventure va poate deveni un partener de nadejde. 
Din 2018 am deschis si Agentia de Turism, așa că vă stăm la dispoziție și pentru rezervări de călătorii în țară sau străinătate. Primim Vouchere de Vacanță.

Pentru rezervări sunați la tel. 0755072882 sau e-mail contact@mariata.ro

Vedeti Oferta Completa 2021

Recenzii

Citiți câteva recenzii ale turiștilor și cursanților care au fost la bordul Lindor. 
http://www.mariata.ro/p/carte-de-oaspeti.html

Urmariți-ne pe facebook

Vreti sa fiti la curent cu cele mai recente oferte? Toate articolele publicate pe site sunt precedate de articole de anunt pe contul de facebook. Dati-ne like si follow!

Trimiteți un comentariu