Treceți la conținutul principal

Newsletter Mai

Am trimis abonatilor newsletterul lunii mai. Abonati-va la newsletter pentru a primi primii in fiecare luna stiri despre activitatea noastra, oferte si promotii. 

De la 1 Mai a inceput sezonul de iahting, se pot rezerva locuri la plimbarile cu iahtul, la cursurile de navigatie clasele C si S si la cursul de operator radio GMDSS-LRC. De asemenea avem oferte speciale de prețuri  pentru o excursie de 2 zile in Delta Dunarii si excursie de o zi la Kazanlak, Bulgaria pentru a participa la Festivalul Trandafirilor. Pentru rezervari sau mai multe informatii sunati la tel 0755072882 sau e-mail contact@mariata.ro.
Ofertă Plimbari cu Iahtul:

Plimbare cu iahtul

Organizam plimbari cu iahtul cu preturi incepand de la 150* lei/ pers. (*preț valabil doar la anumite iahturi in timpul saptamanii doar dacă sunt minim 4 locuri rezervate la data/ ora solicitate, sunați-ne totuși și dacă sunteți mai puțini de 4, se găsesc soluții) Cu plecare din Constanţa, Limanu, Mangalia sau Midia. Pentru rezervari sunati la telefon 0755072882 sau scrieti un email la lindor@mariata.ro.

Daca sunteti un grup mai mare de 12 pers. se poate organiza o plimbare cu mai multe iahturi navigand in tandem sau sunt disponibile şi ambarcatiuni mai mari, solicitati-ne o oferta.

Mai multe informatii pe blog:
https://www.mariata.ro/2018/07/2-plimbare-pe-mare-cu-prietenii.html

Ofertă Şcoala de Navigaţie:

Scoala de navigatie clasele C si S

Școala de Navigație Măria Ta Travel and Adventure SRL anunță organizarea de cursuri si examinari în vederea transmiterii cunoştinţelor şi creării deprinderilor necesare cursanţilor pentru manevra în siguranţă, ziua şi noaptea a ambarcaţiunilor de agreement cu motor sau/ si vele.

Pretul cursului clasa C sau S - 400 euro/ 2 zile
Pretul cursului clasa C sau/si S - 700 euro / 5 zile
Locatie: Marina Limanu
IMPORTANT: Cursurile se tin cu 1, maxim 2 cursanti.

Mai multe informatii pe blog:
http://www.mariata.ro/2019/03/curs-gmdss-lrc.html

Curs Operator Radio GMDSS - LRC

Școala de Navigație Măria Ta Travel and Adventure SRL anunță organizarea de cursuri si examinari în vederea evaluării cunoștințelor și obținerii sau prelungirii termenului de valabilitate pentru certificatul general de operator radio pentru ambarcațiuni de agrement în serviciile mobil maritim și mobil maritim prin satelit (GMDSS-LRC).

Pretul cursului - 150 euro/ o zi.
Locatie: Online Zoom Meeting / Marina Limanu.

Mai multe informatii pe blog:
http://www.mariata.ro/2019/03/curs-gmdss-lrc.html

Ofertă Agenție de Turism:

Excursie 2 Zile in Delta Dunarii

Una dintre cele mai importante zone turistice din Romania, Delta Dunarii este adapostul a peste 5.000 de specii de plante si animale. Este un colt de natura salbatica si fermecatoare, unde putinele urme lasate de civilizatie sunt barcile care trec din cand in cand prin labirintul de canale.
PRET:
495 lei/ pers. / 2 zile

VIZITAM
Tulcea, Croaziera in Delta Dunarii pe ruta: Partizani - Maliuc - Gorgova - Mila 23 - Crisan - Sulina, Jurilovca, Gura Portitei

CAZARE
Cazare Hotel/ Pensiune in Tulcea (Hotel Egreta sau similar)

PLECARI
26 iunie Bucuresti
Mai multe informatii pe blog:
https://www.mariata.ro/2021/02/excursie-2-zile-in-delta-dunarii.html

Festivalul trandafirilor de la Kazanlak, Bulgaria

Vizitati Festivalul Trandafirilor de la Kazanlak, Bulgaria
150 lei/ persoana / 1 zi - sambata 5 iunie 2021
Rezervari la e-mail contact@mariata.ro.
Plecari din Bucuresti.
Cu o tradiție din anul 1903, Festivalul Trandafirilor de la Kazanlak, Bulgaria atrage mii de turiști atât din Bulgaria, din statele din Balcani cât și din țara noastră. În perioada festivalului, orașul Kazanlak este împânzit de meșteșugari și comercianți care-și etalează pe zecile de tarabe produsele din trandafiri, de la delicioasă dulceață la produsele cosmetice și prețiosul ulei de trandafir considerat aurul lichid al Bulgariei.

Mai multe informatii pe blog:
https://www.mariata.ro/2021/02/festivalul-trandafirilor-de-la-kazanlak.html

Cu o vechime de 5 ani (din iulie 2015) pe piata croazierelor si scolilor de navigatie, firma Măria Ta Travel and Adventure va poate deveni un partener de nadejde. 
Din 2018 am deschis si Agentia de Turism, așa că vă stăm la dispoziție și pentru rezervări de călătorii în țară sau străinătate. Primim Vouchere de Vacanță.

Pentru rezervări sunați la tel. 0755072882 sau e-mail contact@mariata.ro

Vedeti Oferta Completa 2021

Recenzii

Citiți câteva recenzii ale turiștilor și cursanților care au fost la bordul Lindor. 
http://www.mariata.ro/p/carte-de-oaspeti.html

Urmariți-ne pe facebook

Vreti sa fiti la curent cu cele mai recente oferte? Toate articolele publicate pe site sunt precedate de articole de anunt pe contul de facebook. Dati-ne like si follow!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Plimbare pe mare cu prietenii

Dupa ce v-ati bucurat de o plimbare romantica la apus cu velierul , pasul următor ar fi sa va luați întreaga gașca de prieteni la o plimbare pe mare. Puteţi să staţi pe punte şi să vă bronzaţi, puteţi să pescuiţi, să faceţi o baie în mare în larg, puteţi pur şi simplu să staţi şi să vorbiţi cu colegii de călătorie, să descoperiţi din tainele navigaţiei cu vele de la dl. comandant, să vă bucuraţi de mersul lin sau plin de adrenalină al iahtului pe vele; să faceţi poze/amintiri frumoase la bord, de asemenea vă puteţi bucura de o masă delicioasă în port. O călătorie pe mare cu velierul este o experienţă pe care nu trebuie să o rataţi! Cu plecare din Limanu sau Mangalia.  Pentru rezervari sunati la telefon 0755072882 sau scrieti un email la lindor@mariata.ro + o descriere a plimbarilor cu iahtul cu vele, cu plecare din Marina Limanu:   Plecând din Marina Limanu vom naviga pe lângă Portul Turistic Mangalia, și apoi paralel cu stațiunile Saturn, Venus, Neptun... până aproape de Olimp și a

Plimbare cu Velierul la Constanta

Dacă doriți o experiență deosebită la mare, încercați o plimbare cu velierul la Constanța sau la Limanu. La Constanța veți avea ocazia să vedeți Cazinoul din larg și să admirați plajele din Constanța și Mamaia de pe velier. Dacă aveți noroc, poate veți vedea și delfini în salturile lor jucăușe prin Marea Neagră. Cu prețuri începând de la 800   lei / 2 pers.  Pentru rezervări sunați la telefon 0755072882 sau scrieti un email la lindor@mariata.ro .     Puteţi să staţi pe punte şi să vă bronzaţi, să faceţi o baie în mare în larg, puteţi pur şi simplu să staţi şi să vorbiţi cu colegii de călătorie, să descoperiţi din tainele navigaţiei cu vele de la dl. comandant, să vă bucuraţi de mersul lin sau plin de adrenalină al iahtului pe vele; să faceţi poze/amintiri frumoase la bord, de asemenea vă puteţi bucura de o masă delicioasă în port. O călătorie pe mare cu velierul este o experienţă pe care nu trebuie să o rataţi! + o descriere a plimbarilor cu iahtul cu vele, cu plecare din Constan

3) 2 zile La Balcik cu Velierul

Daca ati urmat pasii precedenti si ati fost la 1. Plimbare cu Velierul la Apus cu perechea 2. Plimbare pe mare cu prietenii pentru 4 ore/ o zi si v-a placut, v-ati simtit bine si doriti sa repetati experienta pasul urmator ar fi sa marim durata plimbarii de la cateva ore la 2 zile si distanta, de la o plimbare in zona Limanu/ Constanta la o plimbare pana la Balchik. Balcik e cunoscut în special datorită Castelului Reginei Maria şi a superbei grădini botanice pline de flori. Imaginaţi-vă că vă plimbati prin gradina și apoi mancati un pranz delicios la un restaurant din zona. Dar Balchik nu e doar o destinație e și un drum. Și încă un drum frumos: admirați litoralul Mării Negre, Capul Kaliacra, staţi pe puntea iahtului şi vă bronzaţi, vorbiţi cu prietenii, râdeţi şi glumiţi, admiraţi jocul delfinilor, pescuiţi, dormiţi ascultând valurile, admiraţi un apus/răsărit superb pe mare, toate sunt ingrediente esențiale pt 2 zile de vis. Un program propus: Ziua 1  9:00 Check-in la

Zbor cu Avionul Diamond Star

Pentru amatorii de aventura avem o oferta speciala. Un zbor de 30 minute cu Avionul Diamond Star. Oferta:  828 lei / zbor pentru   2 sau 3 persoane , greutate totala maximă pasageri 160-170 kg.  Decolare din Ras Aeroport Tuzla Lrtz. Pentru rezervari sunati 0755072882 / contact@mariata.ro Atenție ! Rezervările se fac cu cel puțin 5-7 zile înainte de data dorită pentru plimbare. Nu se pot face rezervări de azi pentru azi sau de azi pentru mâine. De asemenea, avioanele au programe de mentenanța și verificări periodice, în acest timp nu sunt disponibile pentru zbor. Sunați din timp pentru a verifica disponibilitatea lor pentru zbor la o anumită dată.  Nu pot zbura persoane mai mici de 4 ani pentru ca nu sunt casti care sa li se potriveasca si nici nu pot sta singuri pe scaun si in brate nu exista centuri extensibile.  Vă mulțumim pentru înțelegere! O experienta UNICA pe care o recomand cu drag tuturor  doritorilor de privelisti faine, adrenalina si umor! *veti vedea in zbo

Croaziera Romania-Grecia

Vreti sa aveti o experienta deosebita vara viitoare? Sa adunati amintiri spumoase plimbandu-va cu yachtul cu vele si sa vizitati insulele grecesti? Venim cu o oferta de croaziera de 7 zile in Grecia cu velierul Lindor (pentru sezonul 15 mai-15 septembrie 2019 ) Pretul pentru o saptamana cu iahtul:  300 euro / persoana sau 1700 euro / yacht maxim 6 persoane Echipaj 2 pers inclus (skipper+1) Mai multe informatii in articolul dedicat . Pentru rezervari sau daca aveti intrebari ne puteti contacta la tel 0755072882 sau email lindor@mariata.ro  sau puteti consulta sectiunea Intrebari/ Raspunsuri .  In continuare cititi cum a fost Croaziera Romania - Grecia pe care am facut-o in 2016. 2016.05.03 Dupa cum va ziceam si in evenimentul facebook  si in propunerea de traseu pe 3 mai am plecat in croaziera spre Grecia. Traseul planuit era Mangalia – Bosfor (Istanbul) - Canakkale - Dardanele - Limnos - Thasos - Kavala Traseul pe care l-am facut a fost +  Zi